A Mercedes nem kommentálja a Hamilton új szerződéséről szóló híreket

Lewis Hamilton

A Forma-1-es világbajnoki címvédő Mercedes istálló nem kommentálja azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint a hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal megszületett a hosszabbításra vonatkozó megállapodás.

"Majd akkor beszélünk, amikor lesz mit mondanunk. Ahogyan a tárgyalási folyamat eddigi szakaszában, úgy a továbbiakban sem szeretnénk hozzászólni a számtalan pletykához és spekulációhoz" - nyilatkozott a Mercedes egyik szóvivője a német RTL televíziónak.

Az F1 Insider nevű online portál csütörtökön számolt be arról, hogy információi szerint a 36 éves Hamilton egy évre szóló szerződést kap a Mercedesnél, a megállapodás pedig tartalmaz egy további esztendőre szóló opciós hosszabbítási lehetőséget.

A most is vb-címvédő brit sztárversenyző a hét trófeájából hatot a Mercedesszel nyert meg, melyhez 2013-ban igazolt, az F1 történetének másik hétszeres világbajnok pilótájának, a legendás Michael Schumachernek a helyére.

Hamiltonnak a Mercedesnél legutóbb kétéves megállapodása volt, amely a tavalyi év végén járt le, ha pedig most új szerződést kap, akkor jó esélye lesz arra, hogy az autósport elitkategóriájának egyetlen nyolcszoros vb-győztese legyen. A jelentős szabálymódosítások bevezetését a koronavírus-járvány miatt 2021-ről a jövő évre tolták, így a Mercedes 2014 óta tartó műszaki fölénye nagy valószínűséggel a mostani idényben is megmarad.

Az idei világbajnokság március 28-án rajtol Bahreinben, miután a pandémia miatt a hagyományos idénynyitó Ausztrál Nagydíjat március 21-ről novemberre halasztották.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?