A ligautolsó otthonában nyert a ligaelső Chicago

<p>A legjobb mérleggel rendelkező Chicago Bulls 100-68-as győzelmet aratott a legrosszabb csapat, a Charlotte Bobcats vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján.</p>

A 47 sikerrel és 15 vereséggel listavezető Bulls legjobbjai, Derrick Rose és Luol Deng nélkül is kiütötte a Bobcatset, amely klubrekordot jelentő 18. vereségét szenvedte el sorozatban. Ha a 7/54-nél tartó sereghajtó a hátralévő öt meccsét is elbukja, akkor az NBA történetének legrosszabb mutatójával zárja az alapszakaszt.

A Boston főként Paul Pierce 29 pontjával és karriercsúcsot jelentő 14 gólpasszával verte az Orlandót, ezzel már megnyerte az Atlanti csoportot, azaz az első négy között lesz kiemelve a rájátszásban.

A címvédő Dallasban a német Dirk Nowitzki 35 - az utolsó negyedben 21 - pontot szórt a szintén texasi Houstonnak, amely egymás után ötödször maradt alul.

Két másik "szomszédvár" csatájában a New York utoljára látogatott New Jerseybe, amely a következő szezontól Brooklynba költözik. A Knicks ásza, a 33 pontos Carmelo Anthony sorozatban harmadik mérkőzésén került 30 pont fölé.

A Memphis bejutott a jövő szombaton rajtoló rájátszásba, a Toronto klubrekordot állított be a miami második félidőben szerzett 23 (!) ponttal, a nap legjobb dobója pedig az oklahomai James Harden lett 40 ponttal.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers-Philadelphia 76ers 87-103
Washington Wizards-Milwaukee Bucks 125-112
Charlotte Bobcats-Chicago Bulls 68-100
Atlanta Hawks-Detroit Pistons 116-84
Miami Heat-Toronto Raptors 96-72
New Jersey Nets-New York Knicks 95-104
Boston Celtics-Orlando Magic 102-98
Memphis Grizzlies-New Orleans Hornets 103-91
Dallas Mavericks-Houston Rockets 117-110
Denver Nuggets-Los Angeles Clippers 98-104
Phoenix Suns-Oklahoma City Thunder 97-109
Portland Trail Blazers-Utah Jazz 91-112
Sacramento Kings-San Antonio Spurs 102-127
Golden State Warriors-Los Angeles Lakers 87-99

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?