A kazahok várnak Madarasékra

ÖSSZEÁLLÍTÁSBarcelona. A magyar férfivízilabda-válogatott 9:9-es döntetlent játszott Ausztráliával a barcelonai világbajnokság C csoportjának zárófordulójában, így a kvartett második helyén végzett.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Barcelona. A magyar férfivízilabda-válogatott 9:9-es döntetlent játszott Ausztráliával a barcelonai világbajnokság C csoportjának zárófordulójában, így a kvartett második helyén végzett. A nyolcaddöntőben a D csoport harmadikja, Kazahsztán vár Benedek Tibor szövetségi kapitány csapatára, vasárnap 18.50-től.

„Annak ellenére, hogy sok hiba van, azért, hogy ilyen tűzzel és harcosan tud játszani a csapat két nappal egy szerb meccs után, óriási jele annak, hogy a folytatásban micsoda erők vannak még bennünk. Ha meccsről meccsre tudjuk ezt hozni, akkor nagyon sok szép dolgot tudunk még véghez vinni – mondta Benedek. – Nyilván vannak olyan dolgok, amiken javítani kell. Mindig kapunk két–három olyan gólt, ami elkerülhető, ennyin múlik egy nehéz mérkőzés. Két hiba itt, kettő elöl és megfordul a mérkőzés. Pici dolgokon múlik, de én még mindig azt mondom, hogy felfelé tartunk, és jó úton megyünk.”

A magyar női válogatott már ma lejátssza a nyolcaddöntőjét, az ellenfele Nagy-Britannia válogatottja lesz 20.10-től. (MTI, vlv.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?