A Kansas City megtréfálta a Manchester Unitedet

New York |

<p>Első vereségét szenvedte el a mostani felkészülési időszakban az Egyesült Államokban turnézó Manchester United labdarúgócsapata: Sir Alex Ferguson együttesét a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban futballozó Kansas City Wizards győzte le 2-1-re.</p>

A találkozót 52 ezer néző látta az Arrowhead stadionban, ahol a hazaiaknál nem lépett pályára a hosszú ideje sérüléssel bajlódó magyar légiós, Hercegfalvi Zoltán.
Az összecsapáson a hazaiak jutottak vezetéshez a középpályás Davy Arnaud 11. percben szerzett találatával, de a vendégek bolgár légiósa, Dimitar Berbatov tizenegyesből egyenlített a 41. percben. A büntetőt megelőző szabálytalanság miatt a játékvezető kiállította Jimmy Conradot, a Wizards ennek ellenére ismét gólt szerzett. A 42. percben egy szöglet után Kei Kamara fejelt kapura, a labda a keresztlécről vágódott a földre, de a televíziós felvételek alapján sem egyértelmű, hogy áthaladt-e a gólvonalon, a bíró mindenesetre megadta.
A második játékrészben az eredmény már nem változott, miután az MU pályán lévő tapasztaltabb futballistái, Ryan Giggs és Paul Scholes sem tudták bevenni a kansasi kaput.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?