A Forma-1 Európa Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

Valencia |

<p>A nemzetközi sajtó elsősorban Fernando Alonsót, a Ferrari spanyol pilótáját dicsőítette a vasárnapi Forma-1-es Európa Nagydíj másnapján.</p>

Spanyolország:

Marca:

"Alonso császári versenyzéssel küzdötte fel magát a 11. helyről az élre és megnyerte a valenciai futamot. Alonso számára ez volt a tökéletes forgatókönyv. Kifinomult, mesés, váratlan diadal. Egyedülálló."

As:

"Alonso csodát tett! Egy értékes, elragadó, érzelmes győzelem, amellyel egyértelművé tette, hogy a világbajnoki címért harcol."

Sport:

"A rendkívüli formában versenyző Alonso nyerte az év legőrültebb futamát."

El Mundo:

"Fernando Alonso élete leglátványosabb versenyét futotta Valenciában. Állhatatos és nagyravágyó volt. Alonso, a villám, Alonso, a bestia!"

 

Nagy-Britannia:

Daily Mirror:

"Pastor kiütötte Lewist."

The Times:

"Schumacher megszakította az eredménytelenségét - pályafutása során 154 alkalommal állt már a dobogón, de ezúttal annyira váratlanul érte a harmadik hely, hogy egyszerűen elfelejtette, mit is kellene csinálnia."

 

Olaszország:

La Stampa:

"Alonso mestermunkája: a 11. helyről a futamgyőzelemig. A Ferraris ezzel ismét az élre állt a világbajnoki pontversenyben."

Corriere della Sera:

"Hőstett. A tündöklő Alonso előzött, győzött és a vb-pontversenyben maga mögé utasította Hamiltont és Vettelt is. Mindezt a 47 fokos valenciai aszfalton."

La Repubblica:

"A legjobb. Alonso, az előzések mestere."

 

Franciaország:

Le Figaro:

"Európa Nagydíj: Alonso, a káosz királya."

Libération:

"Alonso pályafutása legszebb versenyét nyerte meg Valenciában. Csodás módon örvendeztette meg szurkolóit, maga mögé utasítva két világbajnokot, Kimi Räikkönent és Michael Schumachert."

 

Németország:

Frankfurter Allgemeine Zeitung:

"Ezúttal Schumacher mellé állt a szerencse. A mester úgy éledt fel hamvaiból, mint egy főnix, s végül a harmadik helyen ért célba Valenciában. Sebastian Vettel kénytelen volt félreállni meghibásodott autójával, s ezzel szabaddá tette az utat Alonso legérzelmesebb diadalához."

Bild.de:

"Pezsgő-Schumi harmadik a botrányos valenciai futamon."


 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?