A Bahreini Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhangja

<p>A nemzetközi sajtó főként az idény második futamán is győztes Nico Rosberg sikerét, illetve a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel balszerencséjét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíj másnapján.</p>

Németország: Bild:"Rosberg duplázott, álomszerű kezdés a világbajnokságon. Lewis Hamilton elrontotta a rajtot és kikapott; az ő legemlékezetesebb pillanata a nagydíj előtt volt, amikor Mercedes-formaruha helyett sivatagi sejknek öltözve jelent meg a pilóták bemutatásán, a nyakában vastag aranylánccal és Jézus-medállal. Ha a címvédő inkább a versenyre koncentrált volna... Rosberg könnyedén faképnél hagyta kedvenc ellenségét."    Berliner Morgenpost:"Az ezüst a nyerő. Rosberg sorozatban ötödik F1-es futamát nyerte."    Frankfurter Rundschau:"Rosberg a sivatag királyává koronázta magát."     Süddeutsche Zeitung:"Ezt a formátumot a gyenge hólyagúaknak találták ki. A száguldó cirkusznak sürgősen új kvalifikációs rendszert kell alkotnia. A ferraris Vettel már gúnyosan csak annyit mondott az időmérőről: kicsit unalmas, ha az embernek nem gyenge a húgyhólyagja."    Tagesspiegel:"A mások balszerencséje. Rosberg profitált a riválisok ügyetlenségéből."    Svájc: Blick:"Robbanás a sivatagban. A Vettel Ferrarijából felszálló füst nem a Vatikánból jött."     Tagesanzeiger:"Rosberg magányos körei. Jelenleg minden az ő szája íze szerint alakul a Forma-1-ben."    Anglia: Daily Mail:"Arab csőd: Hamilton újabb rossz rajtja miatt a rivális Rosberg nyert."    The Telegraph:"Hamilton arab hercegnek öltözve jelent meg Szahírban, de rossz rajtja után már csak trónfosztott emírként körözött a pályán."    The Guardian:"Hamilton már fél éve nem nyert versenyt. Következő győzelme olyan megkönnyebbülés lehet majd a számára, mint egy vérátömlesztés."    Olaszország: La Gazzetta dello Sport:"Megbízhatósági riasztás a Ferrarinál. Nico hasznot húzott Hamilton fekete napjából. Ezúttal Sebastiannak akadtak gondjai a motorral, a füstfelhő és az álom az ezeregy éjszakáról már a felvezető körben szertefoszlott."    Tuttosport:"Vigyázat, Ferrari, két futamon két motor ment tönkre. Zúgnak a vészharangok Maranellóban. Nemrég még lelkesen ünnepeltünk volna egy második helyet a Mercedes mögött, de az idei lehetőségek láttán keserű utóíze marad a bahreini futamnak."    Corriere dello Sport:"Vettel a padlón, tönkrement a Ferrari. A felvezető körben keletkezett fehér füstfelhő után a Ferrari egy második hellyel vigasztalódott Kimi Räikkönen révén."    Spanyolország: El Mundo:"Hamiltonnak rossz éve lesz? Az eddigi világbajnoki címeinél a brit mindig megnyerte az első két futam valamelyikét."    Franciaország: L'Equipe:"Hogy helyén kezeljük a duplázást: Rosberg előtt csak öt pilótának sikerült ez a hőstett. És mindannyian világbajnokok voltak... "  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?