Sport

13 éves sakkozó is indult a zselízi versenyen

Huszonegy versenyző részvételével rendeztek sakkversenyt Zselízen.
Ábel Gábor

2019. július 21. 14:27

A tét a város polgármestere által felajánlott vándorserleg elnyerése, illetve a kerületi versenyen való megmérettetés kiharcolása volt.

„A polgármester vándorserlegét senki sem vihette haza, hiszen itt feltételnek számít, hogy a versenyzőnek három egymást követő évben kell tornagyőztesnek lenni a legmagasabb kategóriában. A nem regisztrált sakkozók 4 kategóriában versenyeztek, az 1000–1350, az 1351–1700 és az 1700 fölötti Élő- pontosok külön-külön mérettették meg tudásukat. A legfiatalabb szereplő a mindössze tizenhárom esztendős Karol Borsík, a nyitrai NŠK sakkozója volt. A bátorkeszi színekben közreműködő tavalyi győztes Berek Gézának csak a negyedik helyre futotta erejéből a csoportban, így nem vehet részt a kerületi versengésben” – tájékoztatott Dušan Forbak szervező, a zselízi sakk-klub elnöke

ZSELÍZI SAKKVERSENY

Nem regisztrált játékosok: 1. Hana Havranová (NŠK Nitra); 1000-1350 Élő pontosok: 1. Peter Žilkay (ŠK Levice); 1351-1700 Élő pontosok: Ján Dorot (ŠK Slovan Želiezovce); 1700 fölötti Élő pontosok: 1. Martin Chlpík (ŠK Levice), 2. Tomáš Béreš (NŠK Nitra), Daniel Béreš (NŠK Nitra). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?