A szerverpiac dekódolása: A megfelelő megoldás a vállalkozásod számára

szerver

A folyamatosan fejlődő technológiai környezetben sok vállalat gerincét adja a szerver-infrastruktúra hatékonysága és megbízhatóga. A Dell és a Lenovo kiemelkedik a piacon elérhető szervermárkák sokasága közül, mivel mindkettő egyedi megközelítéssel felel meg a vállalkozások különféle igényeinek.

Dell EMC: Az innováció öröksége

Bizonyított eredmények

A Dell EMC, a Dell Technologies leányvállalata, gazdag örökséggel rendelkezik a szerveriparban. Az innovatív megoldásairól ismert Dell EMC a vállalkozások széles spektrumát szolgálja ki, a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig. Különösen népszerű a vállalat ProLiant sorozata, amely skálázhatógra és teljesítményre tervezett szerverek sorát kínálja.

PowerEdge sorozat

A Dell szerverek kínálatának középpontjában a PowerEdge sorozat áll, amely sokoldalú, különböző munkaterhelésekre szabott termékcsalád. A PowerEdge szerverek megbízhatóságukról, robusztus teljesítményükről és moduláris felépítésükről ismertek, így alkalmazkodnak a modern adatközpontok változó igényeihez. A Dell hangsúlyt fektet az olyan funkciókra, mint az intelligens automatizálás és a fokozott biztonság, hogy a vállalkozások számára lehetővé tegye a digitális átalakulás útját.

Hibrid felhőmegoldások

A Dell EMC felismeri a hibrid felhőkörnyezetek növekvő jelentőségét. A vállalat szervereit zökkenőmentesen integrálja a felhőszolgáltatásokba, lehetővé téve a vállalkozások számára a rugalmas és hatékony infrastruktúra kialakítását. Ez a megközelítés különösen előnyös azon szervezetek számára, amelyek a helyi és a felhőalapú megoldások közötti megfelelő egyensúlyt keresik.

A vállalkozások új magasságba emelése

Ahogy a vállalkozások elindulnak a digitális átalakulás útján, a szerverek szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni az informatikai infrastruktúra kialakításában. A Dell a PowerEdge sorozatával és az innováció iránti elkötelezettségével továbbra is megbízható szövetségese a nagy teljesítményű, skálázható és biztonságos szervermegoldásokat kereső szervezeteknek.

Az IBM x86-os szerverüzletágának felvásárlása

A Lenovo, egy globális tech-óriás, az IBM x86-os szerverüzletágának felvásárlásával lépett be a szerverpiacra. Ez a stratégiai lépés tette a Lenovót az iparág jelentős szereplőjévé. A cég felhasználta az IBM szakértelmét, miközben előtérbe helyezte a saját innovációit is.

ThinkSystem sorozat

A Lenovo szervergépei a ThinkSystem sorozat részét képezik, amely kiszolgálja a vállalkozások változó igényeit. Ezeket a szervereket úgy tervezték, hogy kivételes teljesítményt, skálázhatógot és hatékonyságot biztosítsanak. A Lenovo a nyílt szabványokra és a rugalmasságra helyezi a hangsúlyt, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy egyedi igényeikre szabott szerverinfrastruktúrát építsenek ki.

A Lenovo innováció iránti elkötelezettsége olyan funkciókban nyilvánul meg, mint a dinamikus skálázhatóság, a fejlett biztonsági intézkedések és a robusztus kezelési eszközök.Ez a megközelítés különösen előnyös azon szervezetek számára, amelyek a helyben és a felhőalapú megoldások közötti megfelelő egyensúlyt keresik.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?