Régió

Tovább kutatnak a céges vacsoráról eltűnt fiú után, az utolsó nyom egy kamerafelvétel

Ólubló/Podolin/Ménhárd | Továbbra is keresi a rendőrség a 19 éves, ménhárdi (Vrbov) Štefan Hanigovskýt, aki egy céges vacsora után tűnt el szenteste előtt egy nappal.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 28. 12:42

- noviny.sk

A céges buli estéjén a fiú még írt egy sms-t az édesanyjának, miszerint éjjel egy és kettő között ér haza, de azóta senki sem hallott róla.

A fiút szombat reggeltől csaknem 300 önkéntes kereste, az akcióban 75 rendőr is részt vett, helikopterrel, drónokkal, nyomkereső kutyákkal, de egyelőre nem jártak sikerrel.

 

2018. december 24. 10:49

Céges vacsora után tűnt el ez a fiú

Az utolsó nyom egy kamerafelvétel, amely előbb a Podolin mellett található benzinkúton, majd egy podolini cég kerítésénél mutatja a fiút. Itt valószínűleg Štefan a portással is beszélt, mielőtt elment. Azóta ki van kapcsolva a mobiltelefonja, és sehol sem látták.

Amennyiben rendelkeznek valamilyen információval a fiúról, kérjük, jelezzék a 158-as telefonszámon vagy bármelyik rendőrkapitányságon.

(Forrás: Noviny.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?