Régió

Regionális állásbörze Győrött

Győr | A Regionális Állásbörze a győri Széchenyi István Egyetem hagyományos novemberi rendezvénye, amely 6 éves múltra tekint vissza, s Alumni, Karrier és Információs Központ szervezi.
ÚJ SZÓ ONLINE

2011. november 19. 14:45

Új Szó

Erről  Winkler Csaba, a Széchenyi István Egyetem Stratégiai és Fejlesztési Igazgatóságának kommunikációs titkára tájékoztatta az Új Szó Online-t.
- A rendezvény fő célja, hogy konkrét, gyakorlati, a munkaerőpiac alkalmazási feltételeit közvetítő kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a hallgatók között. Lehetőséget kínálunk a cégeknek a bemutatkozásra, a toborzási tevékenységre, a hallgatóknak pedig az állás- vagy gyakorlati helyek keresésére, a közvetlen pályázásra – mondta el Pup Dániel, az Iroda munkatársa, a börze főszervezője.
Az állásbörzét megelőzi a Felkészítő Nap, egy a hallgatók számára szervezett előadássorozat, tréning, november 21-én, hétfőn 14 órától. A nap célja a hallgatók felkészítése a cégekkel történő kapcsolatteremtésre. A tréning tervezett részei: karriertervezés, önéletrajzírás, tárgyalástechnika fejlesztés, nem szóbeli kommunikáció.
A VI. Regionális Állásbörze 2011. november 22-én, kedden 9 és 16 óra között lesz az Egyetem új aulájában.A börzén részt vesz – többek között - az Audi Hungaria Motor Kft., a BOS, a BPW, az ERICSSON, az EURODESK, a FEDERAL MOGUL, a FLEXTRONICS, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a GYSEV, a MAGNA STEYR, a Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, a NOKIA, a SIEMENS NETWORK, az SMR, a VISTEON HUNGRAY is. Az Állásbörze kiadványában bemutatkoznak a cégek, s a hallgatók emellett a standoknál is részletes tájékoztatókon ismerkedhetnek a cégek alkalmazási feltételeivel.
Részletes információk: www.karrier.szeportal.hu

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
pékek

Eltűnhet a friss hazai kenyér az üzletekből

párkány vastelep

Párkány: telekcsere lehet az igazán jó megoldás

oltatlan

A lakosság jelentős része érzelmi alapon dönt az oltásról

Caputova

Rendőrháború: az államfő közbelép

cekan

Galéria: 5 tényező, ami eldöntheti, hogy kórházba kerül-e a koronavírus miatt

magas vérnyomás

Nemcsak a sebességet, hanem a vérnyomást is mérik majd a rendőrök

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.