Régió

Kelet-Szlovákiában hóátfúvások nehezíthetik a közlekedést

Pozsony | Kelet-Szlovákiában hétfőn hótorlaszokkal és hóátfúvásokkal kell számolni az utakon. A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet (SHMÚ) előrejelzése szerint éjszaka az ország nagy részén rendkívül hideg lesz.
TASR

2019. január 21. 10:30

- Képarchívum, illusztráció

A hótorlaszok és hóátfúvások miatt 18 óráig elsőfokú riasztás van érvényben az Eperjesi, Kassai, Kassa-környéki, Varannói, Nagymihályi, Szobránci és Tőketerebesi járásokban.

A meteorológusok ezen kívül másodfokú fagyriasztást adtak ki több észak-szlovákiai járásra. A riasztás hétfő 22 óra és kedd (1. 22.) 8 óra között lesz érvényben. A Zsolnai, Turócszentmártoni, Alsókubini, Rózsahegyi, Námesztói, Liptószentmiklósi, Turdossini, Poprádi, Breznóbányai, Késmárki, Ólublói, Kisszebeni, Lőcsei és Iglói járásban éjjel akár -21 Celsius-fok is lehet.
 

Rendkívül alacsony lesz a hőmérséklet Trencsén és Kassa megye területén, valamint Besztercebánya, Eperjes és Zsolna megye további járásaiban is, ahol éjjel elsőfokú riasztás lép érvénybe. Ezekben a régiókban -15 és -19 fok között alakul majd a hőmérséklet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?