Régió

Felújítják a tűzoltószertár történelmi épületét Vágsellyén

Vágsellye | A vágsellyei városháza felújítja a Vágvecse városrészben található tűzoltószertárt. Korábban már teljesen renoválták a tetőszerkezetet, most a város több mint 26 000 euró támogatást kapott a csaknem 90 éves épület többi részének felújítására.
TASR

2019. január 24. 09:13

Fotó: sala.dnes24.sk

Koller Erika, a városi hivatal munkatársa elmondta: az átépítés keretében kicserélik a garázskaput és az elektromos vezetékeket, megjavítják a belső mennyezetet, valamint a garázs padlózatát is. Az 1933-ból származó épület külsőleg is megújul, újravakolják és újrafestik a homlokzatot.

Koller elmondása szerint a munkálatokat tavasszal kezdik meg. Jozef Belický polgármester emlékeztetett: az önkéntes tűzoltó-egyesület nemrég egy árvízvédelmi pótkocsit kapott, és egy új tűzoltóautót is ígértek nekik. „Örülünk, hogy sikerült beruházni az épületbe is” – tette hozzá.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Államfőválasztás
 a déli városokban

Három évig harcolt a kórral Baló György

Ha a közönség neveletlen

Az Iszlám Állam bosszúval fenyeget a mecsetek elleni támadásért

Kevéssé ismert tények a spermiumról

Zidane nélkül nincs győztes Real Madrid

Legfrissebb galériák
Olvasta már?