Régió

Meghibásodott transzformátor javítása közben halt meg egy szerelő Pozsonyban

Pozsony | Az Ostredky transzformátorállomáson bekövetkezett hiba elhárítása során pénteken munkabalesetet szenvedett a Nyugat-Szlovákiai Energiaszolgáltató (ZSE) egyik munkatársa, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Erről Michaela Dobošová, a ZSE szóvivője tájékoztatott.
TASR

2018. augusztus 10. 19:20

A felvétel illusztráció

„Őszinte részvétünket nyilvánítjuk a kollégánk családjának és hozzátartozóinak. Minden rendelkezésre álló segítséget és támogatást felajánlottunk nekik. Emellett indítványoztuk ennek a szomorú esetnek az alapos kivizsgálását. A vizsgálat befejezéséig nem adunk bővebb tájékoztatást az ügyben” – mondta Dobošová.

Az Ostredky állomáson pénteken, 11.30-kor hibásodott meg egy transzformátor. Erről az állomásról látják el villamos energiával Pozsony Főrév (Ružinov), Pozsonypüspöki és Vereknye városrészeinek nagy részét. Az áramkimaradás összesen 47 800 fogyasztási helyet érintett. A ZSE-nek két órán belül sikerült visszakapcsolnia az áramot az ügyfelek 80 százalékánál, a teljes körű áramszolgáltatás három órán belül állt helyre.

2018. augusztus 10. 15:01

Az áramkimaradást követően újraindult a városi tömegközlekedés Pozsonyban
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Újra vizsgálat indult az újságíró halála kapcsán

VIDEÓ: Harabin rappelt egyet az elnökválasztás kapcsán

„Ilyen jubileumról álmodtam”

A nagy meleg miatt megszakíthatják a versenyeket a tokiói olimpián

Avicii családja alapítványt hoz létre a zenész emlékére

Húsz éve ellopott Picasso-festményt találtak Hollandiában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?