Régió

Érsekújvár: a hóban fekve találták meg az eltűnt nőt

Az érsekújvári járásbeli rendőrök megtalálták azt a 37 éves nőt, aki még január 21-én tűnt el. „A nő délután három óra körül, könnyű öltözetben, iratok, pénz és telefon nélkül távozott az otthonából" – tájékoztatott Božena Bruchterová, a nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.
TASR

2019. január 23. 17:44

- Rendőrségi felvétel

Az udvardi rendőrök a bejelentés után azonnal megkezdték a nyomozást a nő után. „Még hétfő este ellenőrizték a vonat- és buszállomást, átnézték a vendéglőket, és a kórházzal is felvették a kapcsolatot. A keresés nem hozott eredményt" – mondta Bruchterová. A rendőrség másnap is folytatta a keresést, immár a zselízi járőrök segítségével, akik átkutatták a környező településeket. Összesen 10 rendőr 25 önkéntes segítségével fésülte át a község környékét, ahonnan a nő származik.

Január 22-én aztán sikerült az eltűnt nőt megtalálniuk a közeli szőlőskertben. „A hóban feküdt összekuporodva, és a kihűlés jeleit mutatta. A rendőrök azonnal elsősegélyben részesítették, majd a rendőrautóba tették, ahol meleg ruhát adtak rá. A kórházba szállítása közben próbáltak kommunikálni a nővel, majd az érsekújvári  kórházba érve átadták őt az orvosoknak. Az utolsó értesüléseink alapján stabil az állapota" – erősítette meg Bruchterová.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

A győzelem küszöbén állva

Veterán versenyző, új motivációval

GALÉRIA: Ezek voltak a legjobb transzparensek a tegnapi tüntetéseken

Legfrissebb galériák
Olvasta már?