Régió

Eltűnt ez a füleki nyugdíjas

A rendőrség eltűnt személyként keresi a 74 éves, füleki Ľudovít Póczost. A férfi vasárnap, június 17-én, dél körül egy táskába összepakolta a műhelyben használt holmiját, majd bekiáltott a fiának, hogy ha elmegy, zárja be utána a kaput.
TASR

2018. június 19. 17:30

Ľudovít Póczos - TASR-felvétel

 „Amikor a fia a kapuhoz ért, az apját már nem látta, és nem tudja, melyik irányban indult el. Eddig semmilyen életjelet nem adott magáról. Az illető 2013-ban egyszer már eltűnt, akkor Losoncon találták meg. Bevallása szerint először a vilkei tavakhoz ment, majd a városi parkban éjszakázott” – számolt be róla kedden Mária Faltániová, a besztercebányai kerületi rendőrség szóvivője.

Az eltűnt férfi 170 cm magas, szürkészöld szeme, rövid, ősz haja van, és szemüveget visel. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt személyről, jelentkezzen a 158-as telefonszámon, vagy személyesen bármelyik rendőrkapitányságon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

MAFFIAGYILKOSSÁGOK: Életfogytiglant kapott Roháč

Maláriában elhunyt Stanislav Lieskovský, aki a DAC-ban is játszott

Elfogadták a migrációs paktumot a marrákesi konferencián

Vonat elé hajtott egy autó, egy anya és lánya sérült meg súlyosan

Uniós bíróság: az Egyesült Királyság szabadon visszavonhatja uniós kilépési szándékát

59 éves nőt gázolt halálra egy autó az R1-esen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?