Régió
- Rendőrségi felvétel

Drogdílert fogtak a lévai rendőrök

TASR

2018. október 11. 13:08

Léva | A lévai rendőrök lelepleztek egy drogkereskedelemmel foglalkozó nőt. Az illető rendszeresen vásárolt újraeladásra kábítószereket és pszichotróp anyagokat, egy adag metamfetaminon 10 eurót keresett.

A házkutastás során a 29 éves lévai nő önként átadott a rendőröknek három, fehér, kristályos anyagot tartalmazó dobozt és két zárt fecskendőt. Erről Renáta Čuháková, a nyitrai kerületi rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatott csütörtökön. A rendőrök lefoglaltak egy mérleget, egy mobiltelefont és némi pénzt is.

drog

A gyanúsított ellen kábítószerek és pszichotróp anyagok illegális előállítása ügyében indult eljárás. A nyitrai kerületi rendőrség megbízott nyomozója indítványozta az illető előzetes letartóztatását. A szóban forgó bűncselekményért 3-tól 10 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk