Régió

Állásbörze az érsekújvári munkahivatalban

Érsekújvár | Nagy volt az érdeklődés az Érsekújvári Körzeti Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal állásbörzéje iránt, amelyen tizenöt munkaadó kínált munkahelyeket több mint ötszáz álláskereső számára.
Száz Ildikó

2018. november 22. 16:34

Az érsekújvári munkahivatal épületében rendezett állásbörzén jutott idő arra, hogy az álláskeresők megismerkedjenek a munkáltatók kínálatával - A szerző felvétele

Érsekújvári, pozsonyi, szeredi, nyitrai és gútai cégek kínálatából válogathattak az érdeklődők. Többféle munkalehetőséget kínált a nyitrai Jaguar Land Rover Slovakia társaság, de akadt munka helyben is azok számára, akiknek gondot okozna az utazás. Érsekújvárból az Arriva Nové Zámky autóbusz-társaság toborozott sofőröket, és munkalehetőséget kínált a járási székhelyen a Poľnohospodár agrovállalat is. Gútáról az autóalkatrészeket gyártó Kromberg & Schubert Kft. keresett diplomás, angolul beszélő minőségellenőröket. Nyitráról leendő hivatásos katonákat toboroztak a honvédelmi minisztérium emberei. Nagysurányból a fafeldolgozó, falemezeket gyártó Woodpan Slovakia Kft. munkatársai érkeztek, hogy új munkásokat vegyenek fel korszerű gyártócsarnokaikba. Továbbra is nagy kereslet van a térségben a szakképzett munkaerő iránt, esztergályosoknak, hegesztőknek, az építőiparban dolgozóknak, eladóknak és sofőröknek kínáltak munkát és gyártósori munkásokat is toboroznak.

2016-ban az Érsekújvári járásban 8,29 százalékos volt a munkanélküliség aránya, jelenleg csak 3,21 százalékos.

2018. november 22. 08:30

Érsekújvárban lila fénybe borult a városháza és a mozi épülete a koraszülöttek világnapján
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Percről percre: országszerte tüntetnek a Kuciak-gyilkosság évfordulóján

Kiska: Az Alkotmánybíróság az ország legfontosabb és legbefolyásosabb intézménye

A hasznos mikroorganizmusok szerepe egészségünk megőrzésében

Egy apa harca az igazságért

Galántán elmarad
 az U13-as teremtorna

Frissítve

A NAKA Alsóhatáron - gyilkosság gyanúja miatt őrizetben a polgármester

Legfrissebb galériák
Olvasta már?