Régió

A rendőrség keresi a sofőrt, aki nyolc autót károsított meg Pozsonyban

Pozsony | A rendőrség keresi azt a sofőrt, aki péntek reggel nyolc autót károsított meg Pozsonyligetfaluban. A TASR-t Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője tájékoztatta.
TASR

2019. július 20. 09:30

Röviddel 4.45 után egy ezüst színű jármű eddig ismeretlen sofőrje összesen nyolc parkoló autót károsított meg a Budatínska utca parkolójában, majd elhagyta a helyszínt. A keletkezett kár értéke eléri a 8800 eurót.

A rendőrség kéri a szemtanúkat, hogy ha közelebbi információval tudnak szolgálni az esetről, hívják a 158-as zöldszámot vagy menjenek el a Pozsonyi V. Járási Rendőrkapitányságra (Námestie Hraničiarov).

„Felszólítjuk továbbá azokat az autósokat is, akiknek a járműve kamerával van felszerelve, hogy ha 4.40 és 4.55 között a Budatínska, Lietavská, Šintavská, Smolenická, Bratská, Jiráskova és a Panónska cesta utcákon jártak, és rögzítették a történteket, jelentkezzenek, és bocsássák a rendelkezésünkre a felvételeket” – közölte Szeiff.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Aláírásgyűjtés Kočnernek

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Száz fociév Szepsiben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?