Pataky Károly folytatja a már megkezdett munkát

pataky
Királyhelmec |

Bodrogköz központi városának polgármestere továbbra is Pataky Károly marad. Míg Pataky négy évvel ezelőtt a Híd támogatásával indult a választásokon, az idei voksokat már a Szövetség égisze alatt gyűjtötte be. 

Királyhelmec újraválasztott polgármestere összesen 1632 szavazatot kapott, amely a választásokon leadott 2092 szavazat 78 százalékát jelenti. Bár a városban közel hatezren voltak jogosultak a voksolásra, a szombati választások során mindössze a lakosság 36,42 százaléka ment el szavazni.

„Akkor lettem volna teljes mértékben elégedett, ha az általam megjelölt 11 képviselő mindegyike bejutott volna. Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, hiszen a helyhatósági választásokba a csapatom 11 emberéből 10-et megszavaztak. És ugyanez történt a megyei választásokon is, a Szövetség egy jelöltjének kivételével mindannyian sikerrel jártunk. Az élet azonban megy tovább, éppen ezért már jövő héten folytatjuk a város azon feladatait, amelyeket a mostani helyzet legfontosabbjainak tartunk. Ilyen például az októberben elindult járdafelújítási projekt, a helyi gyűjtőudvar befejezése, illetve a szlovák iskola épületének rekonstrukciója és modernizációja. Azonban minden egyes feladat, amit korábban elkezdtünk vagy a közeljövőben el szeretnénk kezdeni, az energiaválság árnyékában történik. Bármennyire is szeretnénk, a válságból eredő inflációt mi sem tudjuk kikerülni, ezért arra is számítanunk kell, hogy az összes betervezett fejlesztés is ennek fejében fog történni vagy módosulni. A most elért választási eredmények elsősorban a bodrogközi és a tőketerebesi járásbeli emberek igyekezetének köszönhető, hogy elmentek szavazni és olyan döntést hoztak, melynek köszönhetően nemcsak a megyét és szűkebb tájegységünket, hanem Bodrogköz központi városát is jó irányba terelhetjük. Ha csak egy meghatározó, megyei szintű fejlesztést kellene kiemelnem, az mindenképp a megyeelnök által is támogatott királyhelmeci uszoda megépítése volna. A megyeelnök által tett ígéret egy óriási dolog, s biztos vagyok benne, hogy hamarosan ennek az ígéretnek is kézzel fogható eredményei lesznek” – közölte az Új Szóval Pataky Károly.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?