Panoráma

Horoszkóp szerdára

Ikrek (V. 22.–VI. 21.): Szinte lubickol a sikerben, népszerűsége megnő, ami anyagi helyzetére is jó hatással van. Jól érzi magát a bőrében, mindent sikerül megoldania, és egyedül is el tudja végezni feladatait. Kollégáival kellemes estét töltenek el.
ÚJ SZÓ ONLINE

2013. február 20. 08:05

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szinte hihetetlen, de olyan lépésekre szánja el magát, amelyeket eddig sosem tudott meglépni. Őrjítően céltudatos és magabiztos. Partnerét maximálisan elbűvölte. De legyen óvatos! Nagylelkűségével, jóságával visszaélhetnek!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ön körül szinte forr a levegő, több emberrel is van megbeszélése. Nem lenne csoda, ha kimerülne a sok esemény miatt. Viszont pluszfeladatot nem szabad vállalnia, inkább az eddigi munkáit fejezze be!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Szinte lubickol a sikerben, népszerűsége megnő, ami anyagi helyzetére is jó hatással van. Jól érzi magát a bőrében, mindent sikerül megoldania, és egyedül is el tudja végezni feladatait. Kollégáival kellemes estét töltenek el.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Munkatársa arra ösztönzi, hogy dolgozzon kitartóan és valami maradandót alkosson. Viszont legyen óvatosság, mert nem szabad az üzletet összetéveszteni a kollegialitással. Úgy rendezze a dolgokat, hogy az ön akarat érvényesüljön!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ebben az időszakban szerencsésnek érezheti magát, ugyanis olyan dolgokat is sikerül elérnie, amelyekre eddig nem volt lehetősége. Vigyázzon egészségére és ne hajtsa túl magát! Bár a sok munka után végre a siker kapujában állhat.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Úgy érzi, felkészült arra, hogy kilépjen a valós életbe, s részese legyen mindannak, ami ott történik. Mindezt egyelőre azzal a barátjával szeretné átélni, aki maximálisan megérti önt. Semmi akadálya, s ez csak önön múlik!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szinte már lépni sem tud a lakásban a szanaszét heverő iratoktól. Gondolja meg, talán ezek elrendezése sokkal hasznosabb lehet, mintha termelne, mivel a határidőn túl leadott hivatalos iratok pénzbüntetést vonhatnak maguk után.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Az utóbbi időben mintha álomvilágban élne. Szinte alig érzékeli maga körül az anyagi világot, átnéz embertársain, és szinte kerüli a társaságukat. El kellene gondolkodnia valós vagy vélt félelmein, mint például a szorongásai.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szeretteitől maximális biztatást és támogatást kap álmai valóra váltásához. Fontolja meg a dolgokat, rendezze a magánéletét, s ha segítségre van szüksége, kérjen családtagjaitól. Magánügyi problémáit megértéssel és nagyvonalúsággal oldhatja meg.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ma komoly tárgyalásai lesznek, ahol elsődleges fontosságúnak kell lennie, hogy a beszéde érthető és határozott legyen, s tárgyalópartnerét ne fárassza ki felesleges adatokkal. Olyan új lehetőségek nyílnak meg ön előtt, amelyek lendíthetnek karrierjén!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

A napokban lehetősége lesz új ismeretségeket kötnie. Legyen célratörő, és lehetőleg a hosszú távra szóló elképzelései lebegjenek a szeme előtt. Ha rendezi magánügyeit, önbizalma is megnő. Higgadtsága, önfegyelme példaértékű.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Már megint kezdi túlvállalni magát. Hagyja abba, és inkább rendezze személyes ügyeit. Ha nincs jó passzban, akkor szakítson időt a pihenésre, jót fog tenni önnek.

 

Támogassa az ujszo.com-ot

Rengeteg hírrel bombáznak minket különböző portálok, s nem könnyű felismerni a valódi- és álhíreket. Ezért is fontos, hogy olyan weboldalakról tájékozódjunk, amelyek megbízható, korrekt információkat nyújtanak.

Az ujszo.com szerkesztőségében minden nap azért dolgozunk, hogy Önök kizárólag ellenőrzött, valós híreket kapjanak weboldalunkon. Ennek biztosítása meglehetősen költséges. Mi viszont szeretnénk, hogy minden kedves olvasónk hozzájuthasson az ellenőrzött információkhoz, ez azonban az Önök anyagi segítsége nélkül hosszú távon nem lehetséges.

Ezért kérjük olvasóinkat, hogy járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
gilányi lajos

Élet két ország peremén

időjárás ősz

Délelőtt köd és jeges utak, délután derűs idő vár ránk

sport a tv-ben 4

Juventus–Ferencváros BL-meccs a tévében

Komárom

Ismét új tesztelőpont nyílt Komáromban

Bős

880 fertőzött a Dunaszerdahelyi járásban

újvári hokisok

Az érsekújvári jégcsarnokból is nagyon hiányoznak a szurkolók

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.