Panoráma

Horoszkóp csütörtökre

Ha ön a Szűz jegyében született, munkakörét látva, a helyzet majdhogynem tökéletes, ugyanis ebben a pozícióban elsők között kapja meg a feljebbjutáshoz szükséges információkat és feltételeket. Horoszkóp csütörtökre.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. október 11. 09:18

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Idővel meg fog változni egyes dolgokról a véleménye, mégpedig azért, mert derűlátóbb lesz. Egy új kapcsolat is a láthatárón van, csak ki kell nyújtania a kezét. Vigyázzon, ha titkos románcra vállalkozik, számoljon a következményekkel is!
 
Bika (IV. 21.–V. 21.)
Fura, de mégis érzékelhető és valóságos esetek jelzik, hogy az események hátterében mélyebb mozgatóerők működnek. Munkahelyén sokkal ravaszabbnak és ügyesebbnek kell lennie karrierje érdekében.
 
Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ha valamin nem tud változtatni, a legjobb megoldás, ha a hozzáállásán módosít, ami nem a legegyszerűbb dolog, de utána jobb lesz a közérzete. Szakmai sikere jól alakul, már hosszabb távra is tervezhet. 
 
Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Soha ne ígérjen olyat munkatársainak, amit nem tud teljesíteni, mert ha nem sikerül betartania a szavát, a kudarc óriási károkat okoz nemcsak büszkeségének, de előmenetelének is. Partnerkapcsolatával is kezdenie kéne valamit.
 
Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Párja leleményessége még mindig elkápráztatja, de nem árt, ha felkészül a váratlan dolgokra. Partnerének nagyon fontos a változatos és mozgalmas élet, ami viszont nincs összhangban az ön kényelmével.
 
Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Munkakörét látva, a helyzet majdhogynem tökéletes, ugyanis ebben a pozícióban elsők között kapja meg a feljebbjutáshoz szükséges információkat és feltételeket. Éljen a lehetőségekkel, mert ha nem teszi, új munkahelyet kereshet. 
 
Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Most mindent nehezebbnek érez, de ami nehéz, az kihívás is egyben a változtatásra. Nagyon sok energiáját felemészti a munkahelyi intrika, áskálódás. Próbáljon szövetségeket keresni, együtt minden könnyebb lesz.
 
Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Újszerű, nagy horderejű tervekhez kaphat segítséget, ha előbb tudásával bebizonyítja, hogy képes megvalósítani őket. Ebből adódó párkapcsolati problémáját megoldja, mivel partnere megérti, hogy most a karrierje az első.
 
Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Talán jobban megérthetné a fiatalabb korosztály problémáit, ha megpróbálna közelebb kerülni hozzájuk, és nem állandóan panaszkodni rájuk. Anyagilag jó helyzetben van, ami nem azt jelenti, hogy ész nélkül költekezhet. 
 
Bak (XII. 22.–I. 20.)
Most egy ideig nem kellene a pénzét befektetnie, hagyja szépen a bankban „pihenni”. Eljön az ideje, amikor előnyösen, kockázat nélkül és nagyobb haszonnal tud befektetni vállalkozásokba. 
 
Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Egyelőre kiegyensúlyozott az élete, de partnerének hiányzik az érzés kapcsolatukból, és szeretné, ha intellektuálisan is megértenék egymást. Egy kis romantika még szorosabb kötelék lehet. Párja értékelni fogja igyekezetét!
 
Halak (II. 20.–III. 20.)
Partnere mindig ön mellett állt jóban-rosszban. Most viszont neki van szüksége az ön segítségére. Igyekezzen több időt tölteni vele, hogy érezze, mellette áll, segít neki ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben, s együtt megoldják a dolgot.
 
Önnek ajánljuk

Nem dugult be a főváros

Meghalt Karl Lagerfeld

A rozsnyói Farkaš Henrietta kapta a sportolók Oscar-díját

GALÉRIA: Pozsony felé tartanak a gazdák

Záróvonalon előzött a sofőr, egy nő életveszélyben van

Délen nem lesz tiltakozás

Legfrissebb galériák
Olvasta már?