Horoszkop

Kisebb-nagyobb meglepetések érik. Vágjon jó arcot ahhoz is, ha azt tapasztalja, hogy az Önhöz közelálló személy úgy megváltozott, mintha kicserélték volna.

Remekül veszi az akadályokat, bár most jobban kell figyelnie a megváltozott körülményekre.

Kisebb-nagyobb meglepetések érik. Vágjon jó arcot ahhoz is, ha azt tapasztalja, hogy az Önhöz közelálló személy úgy megváltozott, mintha kicserélték volna.

Remekül veszi az akadályokat, bár most jobban kell figyelnie a megváltozott körülményekre. Ne viseljen feltűnő ékszereket és ne hordjon magánál készpénzt.

Egyedül a partnere érti meg – feltéve ha elmondja neki –, hogy napközben milyen félreértések borzolták az idegeit. Bölcsen tenné, ha hallgatna a jó tanácsra.

Talán nem követett el a napokban hibákat, ha mégis, akkor ma próbálja meg azokat korrigálni. Ez az anyagiakra is vonatkozik. Lehet, hogy túlságosan kapzsi volt?

Kicsit megváltozott a magánélet szférájában, éppen harapós kedvében van. Partnerével mégse veszekedjen és főleg ne kiabáljon, mert a harag hosszú lesz.

Nem ismer lehetetlent. Az extra terheléseket is remekül bírja, kétszer annyit dolgozik, mint munkatársai. Előbb szerezhet hírnevet, mint anyagi elismerést.

Nemcsak az Ön hangulata, közérzete kitűnő, hanem partnere is derűsebb az átlagosnál. Ez az Ön pozitív kisugárzásának köszönhető, de nem kellene vele dicsekednie.

Jól érezhetné magát a saját bőrében, de mégis elégedetlenkedik. Valószínűleg azért, mert úgy érzi, bizonyos feladatok meghaladják erejét.

Még anyagi áldozatokra is hajlandó azért, hogy szeretetet kapjon. Túlzásokba azért ne essen. Tudatosítsa végre, hogy az így szerezett szeretet csak ideiglenes.

Rendkívül elfoglalt. Ha partnere nem ugyanebben a jegyben született, akkor kissé vegyes érzelmekkel figyeli Önt. Hibát követ el, ha nem tulajdonít ennek jelentőséget.

Gyorsan követik egymást az események, s valamennyinek Ön a főszereplője. Arra vigyázzon, hogy ne értsék, ne magyarázhassák félre a szavait, gesztusait.

Harmonikus, boldog és békés napokat ígérnek a csillagok. Az már csak Önön múlik, hogy mennyire tudja széppé, emlékezetesé tenni ezt az időszakot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?