Horoszkop

A mai nap nem alkalmas arra, hogy szóvá tegyen valamilyen igazságtalanságot. Ha ez elkerülhetetlen, akkor délután kopogtasson az illetékes ajtaján.

Ne vállaljon el új feladatokat, hanem a folyamatban lévő dolgaira koncentráljon.

A mai nap nem alkalmas arra, hogy szóvá tegyen valamilyen igazságtalanságot. Ha ez elkerülhetetlen, akkor délután kopogtasson az illetékes ajtaján.

Ne vállaljon el új feladatokat, hanem a folyamatban lévő dolgaira koncentráljon. A sok függőben lévő ügy ugyanis elvonja figyelmét a fontos dolgokról.

Minden nap akad valaki, aki állítólag tudja, hogyan lehet gyorsan, köny-nyen meggazdagodni. Ne ugorjon bele, és főleg ne kockáztassa nehezen megkeresett pénzét.

Nem kell adni a pletykákra. Vannak ugyanis, akik abban lelik örömüket, hogy egy házaspárt, vagy a szerelmeseket egymás ellen hangolhatják. Csak a szívére hallgasson!

Ugyanabba a hibába eshet, amit időről időre elkövet. Türelmetlen és elégedetlen párjával. Vagy azzal vádolja őt, hogy túl lassú, vagy azzal, hogy kapkod.

Vannak olyan erényei, amik másokból hiányoznak, ezért most nyeregben érzi magát hivatása területén. Ezért ne legyen öntelt, mert ellenségeket szerezhet magának.

Nem először adódik alkalma arra, hogy vagyonát gyarapítsa. Ma erre sor kerül, kár lenne ezt a lehetőséget elszalasztania, hisz nem olyan rózsás a helyzete.

Nemcsak az asztalnál, hanem a hitvesi ágyban is Ön irányítja az eseményeket. A túlzásoktól azonban óvakodjon. Nem érdemes kiugrasztani a békát!

Néha terhére van a partnere. Még véletlenül se hozza ezt neki szóba, mert vérig sértené. Önnel sem könnyű együtt élni, különösen, amikor olyan nyűgös, mint ma.

Nem kíméli partnerét és saját magát sem. Ha ebből nem lesz konfliktus, akkor az csak annak köszönhető, hogy ő nagyon megértő és toleráns. Ne feszítse túl a húrt!

Van, amikor az ember azzal jut előnyhöz, hogy az átlagosnál bátrabb, merészebb. Most viszont nem ez a járható út. Használja az eszét és a tapasztalatait!

Eleinte egyedül kell megbirkóznia azokkal a feladatokkal, amelyek a nyakába szakadtak. Valamelyik nap azonban segítség érkezik egyik munkatársától.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?