Panoráma

Boldogságban és szerelemben él

Gregor Bernadett azok közé a művészek közé tartozik, akiket imád a szájára venni a bulvársajtó. A különben csendes, de ha kell tigrisként is harcoló művésznő lassan egy éve nem szállít „szenzációkat” a sajtó számára. Budapesti otthonában beszélgettünk.
ÚJ SZÓ ONLINE

2015. november 8. 18:30

Tavaly augusztusban negyedszer is férjhez ment. Milyen ez a házasság? 

Ha cinikus lennék, azt mondanám, hogy van már gyakorlatom. De ami új és nagyszerű, hogy férjemmel, Szarvas Attilával boldogságban és hatalmas szerelemben élünk. Van összehasonlítási alapom, és legbelül azt érzem, hogy most jött el az, amire az ember egész életében vágyik. 

Hogyan talált önökre a szerelem? 

Ez érdekes. Kollégák voltunk és vagyunk is. Több darabban is játszottunk együtt, és sokat beszélgettünk, kiöntöttük egymásnak a lelkünket. Addig ment ez így, míg azt vettük észre, hogy egyre inkább belelátunk egymás lelki világába. Igaz, akkor mindketten lelki válságban éltünk, talán éppen ez volt az, ami megkönnyítette szerelmünk fellángolását. Sok közös vonásunk van, mindketten imádjuk a gyerekeket, romantikusak vagyunk és családcentrikusak is,  emellett pedig szeretjük a nyugalmat. Az külön szerencse számunkra, hogy Attila gyermekei is be tudtak épülni az új családba. Sajnos nem mindig vannak nálunk, mert az édesanyjukkal élnek. 

Három házasság után nem érezte soha, hogy többé nem kell jegygyűrű? 

Ezt érző ember soha nem fogalmazhatja meg önmagának. A férfiakkal való kapcsolataim eddig mindig a bizonytalanságon alapultak. Számomra éppen ezért izgalmasabb, hogy most ilyen megérzésem nincs. 

Édesapja, Gregor József szintén a negyedik feleségében találta meg élete párját. 

Az élet olykor valóban furcsa dolgokat produkál. Maximálisan hiszek abban, hogy ezt valaki odafent így intézte nekünk, vagy egyenesen édesapám üzenete, jelzése, hogy mindig velem van, és figyel rám. 

Ahogy visszaemlékszem, titokban tartották meg az esküvőt. Miért? 

Közismert emberek vagyunk, de nekünk is szükségünk van a magánszférára. Az esküvő, a házasság pedig szerintünk ebbe a kategóriába tartozik. A média, de főleg a bulvár alaposan meghurcolt minket, amikor a kapcsolatunk, a barátságunk kiszivárgott. Mindenfélét összeírtak rólunk, sok, valóságtól távol álló dolgot is. Betelt a pohár. Mondhatnám azt is, hogy titkunkkal büntettük a bulvárt. Nem akartam bemenni a lapszerkesztőhöz, hogy ismét ráborítsam az asztalt. 

Olyan pletykákat is lehetett hallani, hogy Gregor Bernadettnek ismét gyermeke lesz. 

Igen, ismét a bulvár, ismét a szenzációhajhászás. Tervbe van véve, hogy Attilával közös gyermekünk lesz, de ezt nem csak mi döntjük el. Ha figyelembe vesszük azt, hogy a nőknél mennyire kitolódott a terhesség időpontja, én sem vagyok elkésve a magam negyvenegy évével. 

A Balaton szomszédságában található Bálványos, tavaly nyáron beszélgettünk legutóbb telefonon, és akkor ott éltek. Most hol laknak? 

Valóban, tavaly többször elmentünk oda, hogy elbújjunk a világ elől. Csendes, nyugodt zsákfalu, de nekünk, színészeknek ez nem jó. Messze a főváros, 125 kilométer, és nekünk a színház miatt Budapesten kell lennünk. Természetesen arra is figyelnünk kell, hogy a kilencéves Álmos fiam iskolái a fővárosban vannak. A bálványosi házunk, gondolom, jobban ki lesz használva, mivel próbáljuk megoldani, hogy véglegesen a Balaton partján telepedjünk majd le. 

Önnek ajánljuk

Titkosítanák a pártpreferenciákat

Három fiatalt gázolt el egy 17 éves fiú

Hólyagos szájgyulladás ütötte fel a fejét a Rimaszombati járásban

Távozik a somorjai futballcsapat edzője

Threema: Jankovská Kočner pénzéből vette a házát

Erőszakos tüntetések voltak Chilében az áremelés miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!