Várakozáson alul nyitott a Transformers széria ötödik filmje

Los Angeles |

<p>A kasszasikerlista élén, de várakozáson alul nyitott a Transformers széria ötödik filmje, Az utolsó lovag, forgalmazása első - ötnapos - hétvégéjén iparági becslések szerint 69,1 millió dollárt forgalmazott Észak-Amerika 4069 mozijában.</p>

A 217 millió dollár költségvetésű film azonban hatalmas siker Kínában, ahol 123,4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet a nézők. 

A Paramount stúdió és a Hasbro alakváltó óriásrobotokról szóló sorozatának ötödik részétől többet vártak, különösen annak fényében, hogy Michael Bay filmrendező előző alkotása, a Transformers - A kihalás kora hozta a legnagyobb kasszasikert 2014-ben, a sorozat negyedik filmje 1,087 milliárd dollárt forgalmazott világszerte, igaz sikerét a kínai nézők hatalmas érdeklődésének köszönhette. 

A mozis toplista második helyén június utolsó hétvégéjén a Wonder Women végzett, a negyedik hete futó film újabb 25,2 millió dollárt forgalmazott, amivel 318,4 millió dollárra növelte a hazai bevételeit.   

A Verdák harmadik része, a Disney és a Pixar stúdió filmje is 25 millió dollárt keresett a bemutatója utáni második hétvégén, amivel átlépi a 100 millió dolláros forgalmazást az észak-amerikai mozikban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?