Újabb fellépő nevét jelentette be a Pohoda

rb

Kedveznek a rockzene kedvelőinek a fesztiválszervezők: az egyik legkeresettebb brit rockbanda, a Royal Blood is fellép a Pohodán.A trencséni fesztivált eközben a European Festival Awards díjaira is jelölték.

A 2011-ben alakult duót Mike Kerr vokálos-gitáros-billentyűs és a dobokat megszólaltató Ben Thatcher alkotja. Már az első dalaik nagyot robbantak: a kritikusok a The White Stripes vagy a Muse bemutatkozásához hasonlították az alternatív rock és az indie vizein evező formáció első lemezét – a duó egyébként pont a Muse-zal turnézott nemrégen. Harmadik, Typhoons nevű 2021-es albumuk egyik producerje Josh Homme volt, aki szintén fellép idén a Pohodán, mégpedig a legendás amerikai rockbanda, a Queens of the Stone Age énekes-gitárosaként.

Idén sem szenvedünk hiányt igényes brit könnyűzenéből: a Royal Blood mellett a Grammy-díjas előadó-zeneszerző, nem mellesleg a zeneipar egyik leginkább keresett zenei producere, James Blake is fellép. A már bejelentett fellépők listáján szerepel a Pendulum, a Black Pumas, a Morcheeba, a Jockstrap, a The Armed és az Aquaserge is.

A Pohoda Fesztivál közben bekerült a European Festival Awards (Európai Fesztivál díjak) tíz jelöltje közé a közepes nagyságú fesztiválok kategóriájában, és szintén jelölték a The Event Safety és The Take a Stand díjra. Az elsővel a legbiztonságosabb és legegészségesebb rendezvényt díjazzák, az utóbbit pedig az a fesztivál kapja, amely a legtöbbet tesz a társadalmi toleranciáért.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?