Tartja csúcspozícióját az Amerika Kapitány

<div>Forgalmazásának második hétvégéjén is az élen végzett 72,6 millió dolláros bevétellel az észak-amerikai mozikban az Amerika Kapitány: Polgárháború című szuperhősfilm, amelynek hazai eddigi összbevétele elérte a 296 millió dollárt, globális bevétele pedig a 941 milliót.</div><div>&nbsp;</div>

Második helyen - már másodszor - egy már-már "veterán" produkció, A dzsungel könyve végzett 17,8 millió dollárral. A népszerűségi listát három héten át vezető, klasszikussá vált animáció legújabb feldolgozása öt hét alatt a hazai piacon 311,8 millió, világméretekben 828 millió dollárt hozott.    Az ötös toplista utolsó három helyét premierfilmek foglalják el: a Pénzes cápa című filmdráma 15 millió dolláros jegybevétellel a harmadik lett, a The Darkness című kis költségvetésű horror 5,2 millió dollárt hozott, míg az Anyák napja című romantikus vígjátékra 3,3 millió dollár értékben váltottak jegyet a egyesült államokbeli és a kanadai mozikban a hét végén.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?