Spielberg negyedik Jurassic Parkot tervez

San Diego |

<p>A Jurassic Park negyedik részének forgatására készül Steven Spielberg. A rendező a vasárnap zárult San Diegó-i Comic-Con fesztiválon örvendeztette meg a rajongókat az újabb őslényes film tervével.</p>

"Megvan a történet. Egy írónk dolgozik a forgatókönyvön, és szerintem belátható időn belül, a következő három-négy évben látni fogjuk a Jurassic 4-et" - jelentette be Spielberg.
A Jurassic Park 1993-ban hódította meg a nézőket. A Michael Crichton regénye nyomán született produkció arról szólt, hogy fosszíliából nyert DNS segítségével hoztak létre őslényparkot, ám a különleges "szafari park" látogatói nem élvezhették a tudomány csodáját, mert a vérszomjas ragadozók űzőbe vették őket. A film 915 millió dolláros globális jegybevételt hozott a világ mozijaiban, és két folytatás készült hozzá.
Csaknem húsz évvel később a raptorok megint nyalogatják a szájuk szélét, és - a rajongókkal szemben - nyilván nem pattogatott kukoricát ropogtatnak majd a moziban.
Spielberg a Tintin kalandjai - Az egyszarvú titka című kalandfilmjével érkezett a Comic-Con show-ra. A belga Herge világhírű képregény-sorozatából készült film főhőse egy ifjú újságíró, aki hűséges kutyájával izgalmas rejtélyeket old meg. A fesztiválon az Amerikában decemberben, Magyarországon november elején a mozikba kerülő produkció néhány részletét láthatta a közönség.
A Tintin kapcsán Spielberg elmondta, hogy hat éve dugta össze a fejét rendezőkollégájával, Peter Jacksonnal. A filmet a legújabb digitális kameratechnikát felhasználva és a James Cameron Avatarjához kifejlesztett eszközöket alkalmazva forgatták, a megvalósításban Jackson producerként működött közre.
A popkultúra idei nagyszabású mustráján, amely nemcsak a képregények hagyományos vására, hanem a hollywoodi álomgyár felvonulása is, Spielberget, az E.T. - A földönkívüli és a Harmadik típusú találkozások rendezőjét a tudományos fantasztikus filmek terén kimagasló alkotókat elismerő Inkpot Díjjal tüntették ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?