Pozsonyban lép fel a OneRepublic

ee

Pozsonyt is útba ejti európai turnéja során a OneRepublic zenekar. Ryan Tedder és tettestársai május 7-én, szombaton lépnek fel a Téli Stadionban.

Az ízléses, okos, rádióbarát pop-rock stílust képviselő amerikai csapat 2007-es bemutatkozó albuma rögtön tartalmazott egy világslágert: az Apologize 20 millió példányban kelt el, és Grammy-jelölést is hozott a OneRepublicnak. Következő, Waking Up című albumukon már három nagy sláger is szerepelt (All the Right Moves, Secrets, Good Life), a harmadik korong, a 2013-as Native pedig főleg a Counting Stars című kislemezzel hasított, amely a világ szinte valamennyi országában felkerült a listákra, és 41 millió példányt adtak el belőle. Az Oh My My (2016) a Wherever I Go és a Kids című slágereket rejtette, a OneRepublic legutóbbi albuma pedig tavaly augusztusban jelent meg Human címmel. A tagok több interjúban elmondták, hogy új utakat keresnek, mert tizenöt év után elérkezettnek látják az időt egy kis kísérletezésre. Ez már valamelyest hallatszik az új lemezen, amelyről eddig a Run, a Wanted, a Better Days a Someday és a Rescue Me is szép sikert ért el, összesen már 3 milliárd lejátszásnál tartanak a streamingszolgáltatóknál.

A OneRepublic frontemberét, a több hangszeren is játszó Ryan Teddert generációja egyik legtehetségesebb dalszerzőjének és producerének tartja a szakma. Saját zenekara mellett olyan világsztároknak is írt már slágereket, vagy dolgozott együtt velük a stúdióban, mint Beyoncé, Leona Lewis, Adele, Demi Lovato, a Backstreet Boys vagy Taylor Swift. A zenekar koncertjei tele vannak meglepetésekkel, bármikor elhangozhat például egy-egy feldolgozás, vagy másnak írt Tedder-szerzemény. Nem először lépnek fel Pozsonyban, ahol komoly rajongótáboruk van. Aki szombaton lemarad róluk, vagy közelebb van neki Budapest, május 13-án a magyar fővárosban is megnézheti őket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?