Lefújták a Jézus Krisztus Szupersztár amerikai turnéját

New York |

<p>Tíz nappal a turné kezdete előtt váratlanul lefújták Andrew Lloyd Webber 1971-ben bemutatott Jézus Krisztus Szupersztár című rockmusicalje felújításának egyesült államokbeli előadásait.</p>

Az 54 városba tervezett turné első előadását New Orleansban tartották volna június 9-én. Ám a szervezők minden indoklás nélkül pénteken elálltak az egész körúttól.     A címszerepet Ben Foster alakította volna, a további szereposztásban Michelle Williams, a Destiny's Child zenésze, valamint JC Chasez, a 'N Sync korábbi énekese és John Lydon (Johnny Rotten) egykori Sex Pistols-tag is színpadra lépett volna.     Az előadásokat arénákban tervezték bemutatni. A turné költségeit több mint tízmillió dollárra becsülték, de a szervezők nem árultak el pontos adatot.     A Jézus Krisztus Szupersztár eredetileg Lloyd Webber és Tim Rice albumaként jelent meg 1970 szeptemberében. A Billboard lemezlista csúcsára 1971-ben feljutott korongból 7,5 millió példány kelt el. A rockmusical 1971-ben a Broadwayn, majd 1972-ben a londoni West Enden is hatalmas sikert aratott, és a világ számos országában játszották. Tavaly Ausztráliában és Nagy-Britanniában arénaturnén mutatták be.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?