Jó reklámfogás Hollywoodban a filmsztárok átalakulása

Los Angeles |

<p>Bevett gyakorlat és gyümölcsöző reklámfogás lett Hollywoodban, hogy a filmsztárok komoly fizikai átalakuláson mennek keresztül egy-egy szerep kedvéért: legutóbb Anne Hathaway szabadult meg 12 kilogrammtól a hamarosan mozikba kerülő, A nyomorultak című musicalfilm kedvéért.</p>

 

"Muszáj volt megszállottan csinálnom a dolgot, hiszen a cél az volt, hogy szinte halottnak tűnjek" - nyilatkozta a színésznő a Vogue magazin decemberi számának arra válaszolva, hogy miként készült fel Fantine szerepére Victor Hugo 19. századi klasszikusának musicalfilm változatában.    A 30 esztendős Hathaway a forgatás kezdetére öt kilogrammtól szabadult meg, később pedig újabb hét kilót dobott le magáról azáltal, hogy nem evett semmi mást, csak napi két kis adag zabkását. "Visszatekintve az egészre - persze semmi esetre sem akarok ítéletet mondani -, kétségtelenül kicsit marhaság volt - vélekedett A sötét lovag - Felemelkedés című mozi sztárja. - Elszakadtam a valóságtól, de azt hiszem, hogy éppen ez jellemzi magát Fantine- is."    Annak idején Natalie Portman óriási médiafigyelmet kapott, amikor mintegy kilenc kilogrammtól szabadult meg a 2010-es Fekete hattyú című film kedvéért, hogy tökéletes balerina legyen, és alakításáért meg is kapta az Oscar-díjat. Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala című thriller sztárja azonban éppen azzal lepte meg a nagyközönséget a múlt héten, hogy megesküdött, egyetlen szerep kedvéért sem fog változtatni az étrendjén.    Hathaway szerint a forgatási munkálatok befejezése után nagyon nehéz volt visszaszoknia a normális mindennapokba. "Fizikailag és érzelmileg is kimerültem - nyilatkozta a színésznő. - Hetekbe telt, mire újra önmagam voltam."    A király beszéde című mozit is jegyző Tom Hooper által rendezett A nyomorultak című film december 25-én debütál az Egyesült Államokban, és várhatóan tovább erősíti az Oscar-jelöltek mezőnyét. A népszerű musical mozifilm változatában Hugh Jackman és Russell Crowe is feltűnik.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?