HĺRSZOLGÁLAT

Nancy Sinatra, a kitartó előadó
A legendás Frank Sinatra lánya, Nancy az évek során számos korongot jelentetett meg, édesapja sikereit azonban megközelíteni sem tudta. Már dolgozik a következő albumán, amely a tervek szerint szeptember végén kerül a boltokba. A korong elkészítésében számos sztár van segítségére.

Nancy Sinatra, a kitartó előadó

A legendás Frank Sinatra lánya, Nancy az évek során számos korongot jelentetett meg, édesapja sikereit azonban megközelíteni sem tudta. Már dolgozik a következő albumán, amely a tervek szerint szeptember végén kerül a boltokba. A korong elkészítésében számos sztár van segítségére. Az album első kislemezdalát, a Let Me Kiss You címűt például Morrissey írta, aki hallható is lesz a dalban. Rajta kívül Bono, The Edge, Jarvis Cocker, Jon Spencer, Thurston Moore, Jim O’Rourke és Pete Yorn is kiveszi részét a munkálatokból. „Szinte lehetetlen édesapám árnyékából kilépni, biztos vagyok abban, hogy mindig úgy fognak emlegetni, mint a nagy Sinatra lányát. Ezzel a ténnyel már megbékéltem. A célom, hogy minél több ember azért vegye meg a lemezemet, mert tetszenek neki a dalaim” – nyilatkozta egy tengerentúli lapnak Nancy. (z, p)

John Mellencamp, a legújabb jelentkező

Egyre több neves zenész csatlakozik ahhoz a hamarosan induló turnéhoz, amelynek kimondottan az a célja, hogy a novemberi amerikai elnökválasztáson, a jelenleg kormányzó George W. Bush ellenében induló John Kerry kampányát támogassa. A legújabb csatlakozó John Mellencamp, aki egy interjúban elárulta, ez az első alkalom, hogy politikai kérdésben nyilvánosságra hozza a véleményét. „Mindig ügyeltem arra, nehogy én is a sárdobálás részese legyek. Az elmúlt években azonban olyan dolgok történtek, amelyek nagyon nem tetszenek. A republikánusokkal semmi bajom, engem egyedül az zavar, ahogy Bush irányítja az országot. Ha egy demokrata elnök tenné ugyanezt akkor is hasonlóan cselekednék” – nyilatkozta a zenész. (z, p)

Andre 3000, a legjobban öltözött

Az Esquire idén Andre 3000-t, az OutKast tagját választotta meg a legjobban öltözött férfinek. A döntést a magazin szakértői és a divatszakmában dolgozó elismert szakemberek hozták meg. A rapper elsősorban egyéni stílusával érdemelte ki az elismerést. „Teljesen egyedülálló módon öltözik. Ezért nyert” – nyilatkozta Nick Sullivan, a magazin főszerkesztője. (z, p)

Los Angeles, a régi helyszín

A szervezők már most elkezdték a jövőre megrendezésre kerülő Grammy gála ügyeit intézni. Nyilvánosságra hozták, hogy 2005-ben is a Los Angeles-i Staples Center ad otthont a díjátadónak. Az idén megdőlt a gála nézettségi rekordja, és a szervezők szeretnék, ha ez a következő alkalommal is így lenne. Nem kevesebb mint 26,4 millió ember követte figyelemmel csak a tengerentúlon az eseményt, amely elképesztően magas szám. Jövőre további négy kategóriában osztanak díjat, így a ceremónia várhatóan közel négyórás lesz. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?