Hétvégi programok

Szombat: Február első hétvégéjén 8 órakor indul adásunk a Hétről hétre című zenés publicisztikai magazinnal. A műsorban beszámolunk a parlamenti történésekről, a NATO vizsgáló csoportjának pozsonyi munkájáról, megkérdezzük, hogy a kormány által a héten jóváhagyott összeg elég lesz-e Kassa adósságainak törlesztésére.

Szombat: Február első hétvégéjén 8 órakor indul adásunk a Hétről hétre című zenés publicisztikai magazinnal. A műsorban beszámolunk a parlamenti történésekről, a NATO vizsgáló csoportjának pozsonyi munkájáról, megkérdezzük, hogy a kormány által a héten jóváhagyott összeg elég lesz-e Kassa adósságainak törlesztésére. Nyilatkozik egy fiatal orvosnő, aki nemrég tért vissza amerikai tanulmányútjáról, és bemutatjuk a Pozsonypüspökiben található hajléktalanok otthonát. A műsorvezető-szerkesztő Melaj Erzsébet. 11 órakor hírek és közlekedési információk hangzanak el, majd meghallgathatják dr. Kiss László körorvos tanácsait. Vándorbot című honismereti sorozatunkban a tallósi Esterházy-kastély ódon falai közé invitáljuk a hallgatókat. 11.30-kor kezdődik a Hazai tükör, amelyben az Érsekújvári járásban fekvő Bajta községbe látogatunk. A déli hírek után Nótacsokor szól, az ötvenperces összeállításban többek között Solti Károlyt, Kovács Appolóniát, Béres Ferencet és Szentendrey Klárit hallhatják. 13 órakor irodalmi műsorunk, a Téka jelentkezik. Beszélgetés hangzik el Hajtman Bélával Hídon című kötetéről, szó lesz a fiatal irodalmárok lapjáról, a Szőrös Kőről, és megemlékezünk a 100 éve született Berda Józsefről is. A 13.30-tól hallható Keresd a nőt! témája a szakítás. Előbb egy fiatal nő, majd egy férfi meséli el, hogyan élték meg. Végül a pszichiáter, dr. Hunčík Péter beszél arról, hogyan dolgozható fel a szakítás. 15 órától kabarénk, a Lazítani jelentkezik 60 percben. Adásunk a Köszöntő és a Napzárta után 18 órakor ér véget.

Vasárnap nyolc órakor kezdődik közvetítésünk. A hírek, a sportöszszefoglaló, a műsorajánlat, a kalendárium után visszatérünk a hét politikai eseményeire. Kilenckor református félórával jelentkezik a Világosság. Kassainé Mártha Tímea szolgál igehirdetéssel, majd Erdélyi Géza püspököt kérdezzük a zsinat határozatairól és más kérdésekről. A tízórai hírek előtt komolyzenei fejtörőnk, utána pedig a Randevú jelentkezik. A gyermek- és ifjúsági műsor központi témája a félévi bizonyítványosztás. A délutáni részben a költészettel foglalkozunk, megszólalnak ifjú költőpalánták, és részletek hangzanak el Ákos verslemezéről. 14 órakor hírek, majd Sándor Anna olvassa fel nyelvművelő írását. 15 órától a Nevelők fórumában megismételjük az Antal Júlia galántai pedagógussal készült beszélgetésünket. A néprajzi összeállításban ezúttal a serkei népszokásokkal ismerkedhetnek meg. A 16 órai hírek után a Köszöntőt hallgathatják, majd műsoridőnk utolsó 20 percében összefoglaljuk a nap legfontosabb eseményeit. (B. E.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?