Fordulatos hepienddel zárult a Született feleségek

New York |

<p>Fordulatosan, romantikával, születéssel és halállal fejeződött be a Született feleségek, az ABC tévétársaság nyolc évada futó sorozata.</p>

Az eltelt években a Lila akác közben élő feleségek életét alkoholizmus, betegségek, hűtlen férjek forgatták fel. A forgatókönyvírók azonban boldog véget szántak nekik. Talán csak Karen McCluskey (Kathryn Joosten) lett az egyetlen kivétel, de a rákban szenvedő szereplő is úgy hunyt el, ahogy szerette volna: otthonában, békésen.

Bree Van de Kamp (Marcia Cross) megmenekült az ártatlanul magára vállalt gyilkosság következményeitől: Karen ugyanis közbelépett, és átvette tőle a terhet. Karen foglalta össze a széria legfőbb üzenetét is: a Lila akác köz nemcsak egymás mellett álló házakból áll, valójában egy olyan közösség életébe tekinthettek be a nézők, amelyben az emberek vigyáznak egymásra.

Bree-t nemcsak felmentették, még kedvezőbb fordulatot vett bírósági ügye: összejött helyes ügyvédjével. Lynette (Felicity Huffman) és Tom (Doug Savant) házassága rendeződött, Renee (Vanessa Williams) és Ben (Charles Measure) viszontagságos esküvői előkészületekkel fokozta a hangulatot, Susan (Teri Hatcher) lánya, Julie pedig megszülte kisbabáját. Romantika, születés és halál - keserédes befejezéssel zárult a vasárnap adásba került epizóddal a népszerű sorozat.

A Született feleségek első évadának fináléja harmincmillió nézőt ültetett a képernyő elé. A sorozat hét Emmy-díjából hatot az első szezonban nyert el. Az utolsó évad átlagos nézettsége 8,5 millió volt hetente.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?