FILMAJÁNLÓ

Állítsátok meg Terézanyut!
Kéki Kata, a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, mindig mozdulnak rá a férfiak. Van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse és három barátnője. Megbízható barátja Marci alig várja, hogy vőlegénnyé léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, ami azonban egyre késik.

Állítsátok meg Terézanyut!

Kéki Kata, a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, mindig mozdulnak rá a férfiak. Van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse és három barátnője. Megbízható barátja Marci alig várja, hogy vőlegénnyé léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, ami azonban egyre késik. Nincs se igazi munkája, se igazi szerelme. Pedig állandóan keresi mind a kettőt. Kata ambiciózus. Szorgalmasan jár állásinterjúkra és legalább ilyen szorgalmasan próbálkozik különböző férfiakban meglelni az igazit. Először a Fonyóban, aztán Davidben, utóbb Tamásban.

A film alapjául szolgáló könyvet közel félmillióan olvasták. A magyar Bridget Jones, az Állítsátok meg Terézanyut! érzelmes története, parádés szereposztással kerül a mozikba.

Állítsátok meg Terézanyut! színes magyar romantikus vígjáték, 2004. 124 perc. Rendező: Bergendy Péter. Szereplők: Hámori Gabriella, Rezes Judit, Tóth József, Csomós Mari, Elek Ferenc, Csányi Sándor, Major Melinda, Schell Judit, Ónodi Eszter.

Polar Expressz

Vajon létezik-e igazából a Mikulás? – ezen tűnődik a Fiú éjszaka az ágyában. A következő pillanatban különös vonat fékez a ház előtt, pizsamás gyerekek az utasai. A Fiú tétovázik, aztán felpattan ő is a rendhagyó járatra. Irány az Északi-sark!

Polar Expressz (The Polar Express), színes amerikai animációs film, fantasy, 2004. 100 perc. Rendező: Robert Zemeckis. Szereplők: Tom Hanks, Leslie Harter Zemeckis, Nona M. Gaye.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?