Féldolláros videoklipek az utcáról

Nemkívánatos jelenség terjed a zenei életben: egyre többen döntenek úgy, némileg felfrissített tartalommal újból megjelentetik aktuális albumukat. Kiegészítik egy-két új dallal, esetleg máshol nem beszerezhető kuriózumokkal, és a siker az esetek többségében másodszor is garantált.

A rajongók ugyan tudatosítják, hogy kedvencük átvágta őket, de a leghűségesebbek az újdonság(ok) kedvéért beszerezik a második albumot is, így a gyűjteményükben két majdnem egyforma lemez lesz. A sztár bankszámláján pedig megugrik az összeg.

Ezúttal a kapzsiságáról elhíresült 50 Cent akar szert tenni némi pluszbevételre. Az amerikai rapper hamarosan piacra dobja márciusban megjelent albumának második kiadását. A The Massacre az év első felének egyik legsikeresebb hanghordozója volt, és még jelenleg is világszerte az eladási összesítések középmezőnyében tanyázik. Az új változatra felkerül egy remix, és videoklip társul szinte minden egyes dalhoz. A klipek az amerikai gettók mindennapjait mutatják be, a farkastörvények által irányított utcai életet.

A szakemberek szerint a korong újrakiadása részben reklámfogás 50 Cent önéletrajzi ihletésű filmjéhez, amelyet Get Rich Or Die Tryin’ címmel november 11-én mutatnak be az Egyesült Államokban. A rapper egy drogárust alakít benne, aki később a zeneiparban próbál szerencsét. A valóságban is így alakult az élete – miután vetélytársai 9 golyót beleeresztettek, amit csodával határos módon túlélt, elhatározta, hogy leszámol a múltjával, és rapperként fog érvényesülni. A film ötlete nem eredeti, hiszen felfedezője, Eminem 2002-ben már vászonra vitte az életét, ennek ellenére biztos, hogy 50 Cent filmjének is nagy sikere lesz.

Közben az elmúlt héten, hétfőn a New York-i rendőrség őrizetbe vette a rapper zenésztársait, a G-Unit nevű formációjának két tagját. Young Buck és Lloyd Banks aznap este koncertet adtak a Madison Square Gardenben Eminem, 50 Cent és a G-Unit többi tagjával együtt. Hazafelé tartva a rendőrök feltartóztatták őket, miután áthajtottak egy piros lámpán. Két fegyvert találtak a kocsiban, ezért őrizetbe vették az utasokat, köztük a két rappert, de másnap óvadék ellenében mindegyikük szabadlábra került. (péjé, o, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?