Elkezdődött a Minorma mentortábor

Rimakokava |

<p>Huszonkét tehetséges diák gyűlt össze a Minorma Polgári Társulás mentortáborában Rimakokova mellett, hogy három művészeti ágban, mentorok segítségével új technikákat tanuljanak és fejlesszék magukat. Négy napon keresztül a reggeli óráktól, sokszor&nbsp; éjszakáig nyúló foglalkozásokon vesznek részt.</p>

A kilenc kreatív írásra jelentkezőt Veres István író, a Vasárnap munkatársa és Bőd Titanilla újságíró, az Új Szó munkatársa mentorálják. Gyenes Gábor képzőművész csoportjában tizenegyen vannak és a két fotós mentorált Kápostáš Mártonnal dolgozik együtt.

„Az a tapasztalatunk, hogy a diákok igenis igénylik az effajta foglalkoztatást. Itt lehetőségük adódik a megszokott módszereket átlépve tanulni,  fejlődni, és nem utolsó sorban maradandó élményeket gyűjteni erre a nyárra“ – nyilatkozta Gyenge Veronika, az egyik szervező. - Egy olyan tábort próbálunk létrehozni, ahol egy bensőséges családi hangulat alakul ki a szervezők, a mentorok és a táborozók között.“

Az idei táborban lehetőségük nyílik részt venni slam poetry workshopon, amit Bárány Bence (Slam Poetry Győr) és György Ádám (Slam Poetry Felvidék) fog tartani.  A tábor zárónapján, szerda este pedig a táborlakók bemutatják az elmúlt napok terméseit.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?