Egy palack bort is adnak Andrea Bocellihez

Pozsony |

<p>Kétségkívül az év egyik legjelentősebb zenei eseménye Andrea Bocelli december 20-ai koncertje a Téli stadionban.&nbsp;</p>

A koncertre a napokban kezdték meg a jegyek árusítását. A legdrágább jegyek mellé exkluzív ajándékok is járnak.  „A jegy több árkategóriában is elérhető, szerettünk volna a különböző anyagi helyzetben levő rajongók igényeit kielégíteni” – mondta Peter Ďuriš, az Amadeus ügynökség munkatársa. Akik a legdrágább kategóriájú jegyet vásárolják meg, azok a VIP beléptetés mellett a pódium előtt kapnak helyet. A koncert előtt részt vehetnek egy borkóstolón, amelyen a Bocelli családi pincészet borait fogják felszolgálni. Ebből egy palackot távozáskor is magukkal vihetnek. A koncertnek két része lesz, az elsőben a tenor ismert operaáriákat ad elő, a második részben pedig popslágereket és karácsonyi dalokat. Az est vendége a fiatal szlovák szopránénekesnő, Andrea Kučerová lesz. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?