Dave Chappelle és Melissa McCarthy Emmy-díjat kapott

Los Angeles |

<p>A Saturday Night Live két szereplője, Dave Chappelle és Melissa McCarthy is Emmy-díjat kapott vasárnap Los Angelesben.</p>

Az Emmy-díjak átadásának első részét a hétvégén rendezték meg, a további díjak kiosztásának ceremóniáját szeptember 17-én, vasárnap Stephen Colbert házigazda műsorvezetésével a CBS televízió közvetíti.   Chapelle és McCarthy a legjobb vendégszínész és vendégszínésznő kategóriában nyerte el az Emmy-díjat, amelyet vasárnap osztottak ki egyéb televíziós alkotói díjakkal együtt. A Saturday Night Live szórakoztató műsor két díjazottja azonban nem volt jelen a ceremónián.    Chapelle vezette a novemberi elnökválasztást követő első műsort, McCarthy pedig egy másik epizód házigazdája volt, amelyben az akkori fehér házi szóvivőt, Sean Spicert parodizálta.    A televíziós drámák legjobb vendégszínésze Gerald McRaney lett a This Is Us című műsorban nyújtott alakításáért, A szolgálólány meséje című sorozatban nyújtott játékáért pedig Alexis Bledelt díjazták.   A hétvégén az HBO 19 Emmy-díjat nyert alkotói és technikai kategóriákban, a Netflix 16 trófeát, az NBC 9, az ABC 7, a Fox és a Hulu pedig 5-5 díjat gyűjtött össze.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?