ANYANYELVI TÁBOR: SZURDOKPÜSPÖKI 2002

A Duna Televízió és a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium idén is megszervezi Anyanyelvi táborát Szurdokpüspökiben 2002. július 7. és 14. között. Ötödszörre megrendezendő táborunkba határon túli és magyarországi diákok jelentkezését várjuk 14-től 17 éves korig.

A Duna Televízió és a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium idén is megszervezi Anyanyelvi táborát Szurdokpüspökiben 2002. július 7. és 14. között. Ötödszörre megrendezendő táborunkba határon túli és magyarországi diákok jelentkezését várjuk 14-től 17 éves korig. A táborozás alatt megismerkedhettek a világ különböző tájain élő magyar fiatalokkal, bepillantást nyerhettek egymás életébe, és szokásaiba. Érdekes előadásokon és foglalkozásokon bővíthetitek anyanyelvi, irodalmi, történelmi és egyéb ismereteiteket. Ez idő alatt összesen nyolc foglalkozáson vehettek részt érdeklődési körötöknek megfelelően: irodalom, történelem, filmezés, fotózás, újságírás és rádiózás, néptánc-népzene, rajz-festészet-grafika.

A táborban való részvétel feltétele pályamunka elkészítése a Duna Televízióval kapcsolatban.

u Pályamunkádban kíváncsiak vagyunk a Duna Televízióról kialakult véleményedre

u Készíthetsz műsortervet, műsorajánlót a Duna Televízió valamely műsorára

u Tervezhetsz díszletet, vagy illusztrálhatod kedvenc Duna Televíziós műsorodat.

u ĺrd meg, milyennek látod, és mit jelent számodra a 2002 karácsonyán 10. születésnapját ünneplő Duna Televízió

u Várjuk, írásodat, rajzaidat, esetleg fotóidat vagy más módon megjelenített pályamunkádat. Várjuk az egyéni és a csoportos jelentkezéseiteket is.

Szurdokpüspökibe a legjobb pályázatok beküldőit hívjuk meg.

ĺrd meg, miben vagy különleges, mi az, amivel kitűnsz a társaid közül, és ezt szívesen megosztanád a táborozókkal is. Fontos, hogy a pályamunkád mellett a következő adatok is szerepeljenek: név, cím, telefonszám, e-mail, életkor, iskolád neve, a korábbi években voltál-e már Dunás táborban, most milyen foglalkozáson szeretnél részt venni.

Beküldési határidő:

2002. május 31.

Részvételi díj: Kárpát-medencei magyar diákok részére ingyenes, magyarországi diákok részére 15.000 forint, nyugati magyar diákok részére 60 EUR.

Anyanyelvi tábor

Duna Televízió, PR Iroda

H-1016, Budapest,

Mészáros u. 48.

e-mail: [email protected]

Tel: 489-1585 Fax: 489-16-43

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?