Anne Hathaway Macskanőként harcol a Batman-filmben

New York |

<p>Nagy élvezettel aprította a rosszfiúkat a pénteken az amerikai mozikba kerülő új Batman-filmben Anne Hathaway, aki Macskanő-szerepéről a New York Daily News hétvégi online kiadásában mesélt.</p>

A sötét lovag: Felemelkedés című produkció rendezője, Christopher Nolan választotta ki a szerepre a harmincéves brooklyni színésznőt, a Neveletlen hercegnő és a Brokeback Mountain - Túl a barátságon sztárját. A testhezálló dresszbe öltöztetett Macskanőt korábban Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Eartha Kitt és Lee Meriwether is eljátszotta.

Mint Hathaway elárulta, különösen arra a három nap alatt felvett jelenetre büszke, amelyben Batman oldalán küzd a háztetőn egy sereg gonosztevővel. "Elég kemény vagyok magammal, ritkán engedem meg, hogy büszke legyek a teljesítményemre, de azon az éjszakán, amikor befejeztük a háztetős forgatást, a felhőkben éreztem magam. Egész éjjel filmeztünk, hajnalban mentem haza. Bár fáradt voltam, és hegyen lakom, fogtam a kutyámat, és tiszta erőből felfutottunk a hegytetőre, aztán megpihentünk, és csak néztem, ahogy felkel a nap... Az az adrenalin volt az egyik legjobb érzés, amit színészként átéltem" - idézte a színésznőt a lap online kiadása

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?