A Gallagher-fivérek valamire készülnek

dd

Az utóbbi tizenöt év sem volt elég arra, hogy az Oasis-rajongók belenyugodjanak a zenekar hiányába, amely az egymással acsarkodó testérpár, Noel és Liam Gallagher kibékíthetetlennek tűnő viszonya miatt oszlott fel. Most azonban sokan reménykednek.

A Gallagher-fivérek rivalizálása lényegében azóta tart, hogy a kilencvenes évek közepén világhírűek lettek. Az Oasis hivatalosan 2009-ben oszlott fel, amikor egy párizsi koncert előtt a gitáros-dalszerző Noel és az énekes Liam úgy összeveszett az öltözőben, hogy nem voltak hajlandóak színpadra állni.

Ezek után mindketten szólókarrierjükre koncentráltak és mérsékelt sikerrel dolgoztak. Liam többször nyilvánosan kiállt az újraegyesülés mellett (legutóbb idén márciusban egy francia rádiónak adott interjújában), Noel általában vonakodóbb a kérdésben, de ő is többször üzent öccsének a médián keresztül, hogy ha akar valamit tőle, akkor hívja fel, vagy az emberei keressék meg az ő embereit. Nemrég egy koncertjén váratlanul megjegyezte, hogy senki sem énekli úgy az Oasis-slágereket, mint az öccse. Ezek a spontán dícsérő szavak akkor hangzottak el, amikor egy rajongója egy táblát feltartva jelezte neki, hogy szívesen felmenne a színpadra elénekelni egy Oasis-dalt.

Liam Gallagher egyébként idei turnéján a 30 éve megjelent, mérfőldkőnek számító Oasis-album, a Definitely Maybe dalait énekli, nagy sikerrel lépett fel az idei Szigeten, pár napja pedig ő zárta a Reading-i fesztivált. A brit lapok bennfentesei már a hétvégén arról írtak, hogy jövő nyáron egy turnéra összeállhat a kultikus manchesteri rockzenekar. Erre a közösségi médiában elejtett utalások is ráerősítettek. Mindkét zenész oldalán megjelent egy titokzatos üzenet, amely 2024. augusztus 27. reggel 8 órát jelöli meg, nyilvánvalóan egy nagy bejelentés időpontjára utalva.

Holnap tehát minden kiderül. Sokak szerint az Oasis még soha nem volt ilyen közel az újraegyesüléshez, mint most. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?