90 millió dollárból forgatták le ezt a filmet, mégsem mutatják be sehol

batgirl warner bros. film szuperhős dc

A Warner Bros. Stúdió döntése mindenkit meglepett, miután bejelentették, hogy sem a mozikban, sem a streamingszolgáltatóknál nem mutatják be a Batgirl című filmet.

A film kukázásáról először a New York Post írt, akik úgy értesültek, hogy a stúdió döntésének fő oka, hogy a képregényfilm a próbavetítéseken csúnyán megbukott. A Hollywood Reporter viszont azt írta, hogy takarékossági és stratégiai okokból döntött úgy a stúdió, hogy megválnak a filmtől. A Warner Bros hivatalos bejelentése is inkább az utóbbi indokot erősíti.

„Az a döntés, hogy nem adjuk ki a Batgirlt, tükrözi vezetésünk stratégiai változását, ami a DC- univerzumhoz és az HBO Max-hoz kapcsolódik. Leslie Grace hihetetlenül tehetséges színész, és ez a döntés nem a teljesítményét tükrözi” – nyilatkozta a Warner Bros. szóvivője.

A filmet eredetileg 80 millió dolláros költségvetésűre tervezték, azonban a járvány miatti előírások miatt több mint 10 millióval többet kellett költeniük. Ez nem kevés pénz, ugyanakkor a DC-képregényfilmjeinek költségvetése még ennél is több szokott lenni.

A Batgirllel együtt egy Scooby Doo karácsonyi különkiadásos filmtől is megválik a stúdió, ami 40 milliós költségvetésből készült.

(24.hu, cszs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?