Közélet

Šufliarsky önként távozik, továbbra is ügyészként tevékenykedne

Pozsony | Peter Šufliarsky, a főügyész első helyettese, aki áprilisban távozik a hivatalából, a TASR hírügynökségnek pénteken megerősítette: továbbra is ügyészként akar tevékenykedni. Hozzátette: ő maga döntött úgy, hogy távozik. Elismerte, hogy hiba volt kommunikálni Marián Kočnerrel, és ismét elnézést kért.
TASR

2019. március 29. 18:15

Peter Šufliarsky - TASR-felvétel

„Az én saját döntésemről van szó, melyet azután hoztam, hogy számításba vettem minden tényt és körülményt. Hibát követtem el, amelyért újfent elnézést kértem és elnézést kérek az ügyész kollégáimtól, a szakmai és a laikus nyilvánosságtól” – mondta Šufliarsky, hozzátéve: azért is döntött így, hogy megvédje a családját a média támadásaitól.

Peter Šufliarsky, a főügyész első helyettese április 1-jével távozik a hivatalából. Hogy ki veszi át a helyét, még kérdéses. Šufliarsky azután távozik, hogy nyilvánosságra került a Marián Kočner vállalkozóval folytatott kommunikációja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

FOCUS: Čaputová lett a legmegbízhatóbb politikus

A kreativitás és a belső vezér is hiányzott a DAC-ból

Válek Iván Nemesócsa régi-új polgármestere

Több tízezren követelték az abortusz teljes betiltását Pozsonyban

Kočner meg akarta akadályozni a Rusko elleni nyomozást

Részeg sofőr okozott balesetet Pozsony belvárosában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?