Közélet

Kevés pozitívum volt 2015-ben

Alig akadt pozitív politika esemény 2015-ben. A negatív viszont annál inkább, ezek közül is a menekültek áradata viszi a pálmát. Legalábbis ez derül ki a Polis ügynökség felméréséből.
SITA

2015. december 27. 11:24

A válaszadók 38,8%-a szerint sem a hazánk, sem pedig a nagyvilág politikai színpadán nem történt semmilyen pozitív kicsengésű esemény.
11,3%-a a válaszadóknak pozitívumként értékeli a kormány hozzáállását a menekültek helyzetéhez. 7,2% szerint Andrej Kiska munkássága a pozitívumok közé sorolható, még 5,2% mondja azt, hogy benzin árak csökkenése volt a legpozitívabb dolog, ami ebben az évben történt.

Szintén 38,8% mondja azt, hogy a 2015-ös év legnegatívabb eseménye a menekültek beáramlása volt Európába. A párizsi merényletet 19,4%, a korrupciót pedig 13,3% jelölte meg, mint legnegatívabb eseményt. Ezeket szorosan követi a korrupció (13,3%) és a munkanélküliség (12,8%). A válaszadók 8,4%-a gondolja úgy, hogy a szlovák kormány tevékenysége volt a legnegatívabb dolog ebben az évben.

A Polis felmérésében 1422 lakos vett részt.
 

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
nrsr k

A kisebbségi törvény nem szerepel a kormány jogalkotási tervében, Gyimesire bízták az átdolgozását

telefonálás

Megszabadulhatunk a marketinghívásoktól

tej k

Rekordárat fizethetünk a tejért

A vaddisznó helyett a társát lőtte le a vadász

TRAGÉDIA: Saját kutyája lőtte le a vadászt

50 évvel ezelőtt elrabolta egy bébiszitter, most találta meg a családja

50 évvel ezelőtt elrabolta egy bébiszitter, most találta meg a családja

óvoda

Újabb komáromi óvoda újulhat meg

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.