Közélet

A Szociális Biztosító ügyfelei áttekintést kaphatnak a ledolgozott éveikről

A Szociális Biztosító ügyfelei már számlakivonat kérvényezése nélkül is hozzáférhetnek a számlájukhoz. Ennek köszönhetően mindenki áttekintést kaphat a ledolgozott évei számáról, illetve ezek nyugdíjba vagy más juttatásokba való beszámításáról.
TASR

2020. február 8. 14:00

Szociális Biztosító
- Felvétel: Matej Kalina/Plus Jeden Deň

A felhasználók már elektronikusan is tudomást szerezhetnek a számlájukon 2004. január 1-től történt változásokról, mégpedig egy Grid-kártya segítségével, melyet a Szociális Biztosító bármelyik telephelyén kiállítanak a biztosítottak részére. A biztosított személy így online hozzáférést kaphat a számlájához, valamint megtudhatja, regisztrálták-e az összes járulékfizetési időszakát. Az elektronikus hozzáférés tehát telefonálás és kérvények írása nélkül, az otthon kényelméből teszi lehetővé az szükséges információk megszerzését. A felhasználónak mindössze be kell jelentkeznie a Szociális Biztosító e-szolgáltatásaiba.

„A statisztikai adatok feldolgozása miatt, a 2019-es év járulékfizetési időszakára vonatkozó információkat a biztosító leghamarabb 2020 áprilisában teszi közzé“ – figyelmeztetett Peter Višváder, a biztosító szóvivője.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Čaputová

Čaputová: Ez az ünnep a reményről szól

Dunaszerdahely

Főszezon helyett kényszerpihenő

ellenőrzés

A Szlovákiából érkezőktől is igazolást kérnek az osztrák határon

A NAKA „Köd” elnevezésű csoportja vizsgálja majd a begyűjtött mobiltelefonokat

Szabadlábra helyezése után azonnal őrizetbe vette a NAKA a Sátor-banda „sírásóját”

Čaputová

Čaputová elnöki kegyelemben részesítette a 20 éves Bako Dávidot

légszennyezés

Összefügg a légszennyezés és a koronavírus magasabb halálozási aránya

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.