307,68 forint/euró

Budapest |

<p>Kissé erősödött a forint, az euró 307,68 forint volt a bankközi piacon szerdán kilenc órakor, szemben  a kedd délutáni 308,50 forinttal.</p>

 A kereskedés meglehetősen csapkodó, a hajnali üzletek között 306,50 és 308,10 forintos kötés egyaránt szerepelt, a forgalom a megszokott alacsony szinten zajlik.
    A forint kedd délutáni és szerda reggeli erősödését a kereskedők azzal is magyarázták, hogy a piac "helyén kezeli" a hitelminősítők besorolását. Mint mondták, ezekre a véleményekre egyre kevésbé hallgatnak, mert a hitelminősítők elfogulatlansága számos esetben megkérdőjelezhető, szerepük a válság kialakulásában tagadhatatlan. Mindez ugyanakkor nem változtat azon, hogy a piac jelenleg jóval 300 forint felett tartja az euró árfolyamát, ami hűen tükrözi a befektetők megítélését.     A dollár/euró árfolyam az elmúlt napokban 1,31 és 1,33 között ingadozott, szerdán reggel 1,3195 és 1,3200 között alakult.
    A dollár fokozatosan erősödik a forinttal szemben; az amerikai deviza árfolyama a keddi 231,71 forint után 232,58 forint.
    A svájci frankot 203,31 forinton jegyezték a keddi 203,84 forint után; 100 japán jen árfolyama 235,60 forint, kedden 235,37 forint volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?