Filmek
Szuperhősök akcióban    - Képarchívum

A negyedik rész után is visszatérhetnek a Bosszúállók hősei

MTI

2018. május 9. 11:38

Los Angeles | Bár úgy volt, hogy a negyedik epizóddal véget ér a Bosszúállók-sorozat, ám a széria sikere és a karakterek népszerűsége miatt nem kizárt a folytatás.

Bob Iger, a Bosszúállók-sorozatot gyártó Walt Disney vállalat vezetője kedden beszélt arról, hogy a nagy kasszasikert aratott Bosszúállók: Végtelen háború után jövőre mutatják be a sorozat negyedik részét, amely "nagy hatású befejező" epizódnak ígérkezik.

Iger azonban hozzátette: a karakterek és a sorozat népszerűsége miatt nem zárható ki, hogy készülhet még újabb Bosszúállók-mozi.

"Természetesen egy csomó történetet el lehet még mesélni és sok további szereplővel lehet népszerűvé tenni a filmeket" - húzta alá a Disney-főnök. 

A Bosszúállók: Végtelen háború, amely több mint húsz Marvel-szuperhőst vonultatott fel, rekordbevétellel kezdte meg forgalmazását áprilisban, azóta világszere már több mint egymilliárd dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

2018. május 6. 16:35

A Bosszúállók: Végtelen háború rekordgyorsasággal keresett egymilliárd dollárt

A produkció rendezői, Joe és Anthony Russo a Végtelen háborúval együtt már a folytatást is leforgatta, ezért az 2019 májusában debütálhat.

Iger ugyanakkor jelezte, hogy a Disney egy Bosszúállókon túli új sorozatban is gondolkodik, hiszen a Marvel-univerzumban mintegy 7000 karakter szerepel, s még számos hős vár arra, hogy a filmen is felfedezzék.

A Disney egy éven belül két további Marvel-filmet mutat be: júliusban érkezik A Hangya és a Darázs, 2019 márciusában pedig a Marvel Kapitány.

Önnek ajánljuk