Fekete krónika

Látom a rémült arcukat! Megszólaltak Rezešová áldozatainak rokonai

Eva Rezešová csökkentett börtönbüntetésébe beletörődtek, a négy ember haláláért felelős szlovák milliomosnő megbánásának hiánya azonban ma is bántja az áldozatok rokonait.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 5. 15:13

Eva Rezešová szabadulása (MTI-felvétel)

Megrázó interjút készített a HVG a Rezešová-ügyben négy szerettüket elvesztő Medveczki-családdal. A beszélgetés során a szüleit gyászoló Medveczki György és egy nevét nem vállaló rokon, M. beszélt a tragédia és a per következményeiről.

Az interjúban a két rokon kitér a védelem részéről során bevetett, szerintük erősen kétséges hitelű igazságügyi szakértői véleményekre; az előbb Rezešová védelmében, később független szakértőként fellépő Melegh Gábor eljárását erkölcsileg is kifogásolták. 

„Bemutatott egy animációt egy népszerű tv-csatornán, ami rajzfilm egyszerűséggel azt illusztrálta, hogy apám okozta a balesetet. Még a műsor címe is az volt, hogy ez az igazság a Rezešová-ügyben. Mindezt egy folyamatban lévő büntetőügyben!” - érzékeltette a visszásságokat M., a névtelenséget kérő családtag.
 

2018. szeptember 3. 15:52

Rezešová Szlovákiában sem akar vezetni

Medveczki György: A tragédián túl sokat elvett az életünkből az igazságért folytatott, sokáig reménytelennek látszó harc. A nyilvánosság ereje azonban megfordította az ügyet, legalább nem volt hiábavaló ez a küzdelem.

M.: Egyelőre még nem tudom őket elengedni, minden nap gondolok rájuk, előttem van az arcuk, hallom a hangjukat. Azt szoktam álmodni, hogy együtt vagyunk.

De sokszor az elképzelt, rémült arcukat látom álmomban, amikor ég az autó. Nem tudok szabadulni ettől. 

Tudom, az élet megy tovább, éljük a mindennapokat, monoton, gépies módon, próbálva mindenütt megfelelni. (hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Közös lista pártelnök nélkül?

El-selejtező - Döntetlennel várja a hazai visszavágót a Ferencváros

Frissítve

Villám csapott több kirándulóba a Tátrában, egy turista meghalt

Nem valószínű, hogy károsítják az egészséget az ivóvízben lévő műanyagszemcsék

Az ötödikesek novemberben, a kilencedikesek áprilisban írnak tesztet

Sikeres díjlovaglás, jön a fogathajtás

Legfrissebb galériák
Olvasta már?