Perverz szerelem

Durva szex jeligére: „Nemrég megismerkedtem egy fiúval, aki szeretkezés közben nagyon agresszív, szinte durva. Érdekesnek és újszerűnek találtam, s azóta azon töröm a fejem, hogyan okozható minél nagyobb fájdalom.

Durva szex jeligére: „Nemrég megismerkedtem egy fiúval, aki szeretkezés közben nagyon agresszív, szinte durva. Érdekesnek és újszerűnek találtam, s azóta azon töröm a fejem, hogyan okozható minél nagyobb fájdalom. Betegek vagyunk?”

A szexuálpszichológia úgy tartja, hogy semmi sem tiltott két ember szexuális kapcsolatában, amivel mindketten egyetértenek. A hangsúly az egyetértésen van. A brutális, agresszív elemeket tartalmazó szexualitás a szadizmusnak, illetve a mazochizmusnak nevezett perverzió felé közelít. A szadizmust Marquis de Sade-ről nevezték el, aki a 18. században regényeiben - valószínű személyes tapasztalatok alapján - kegyetlen jelenetek egész sorát írja le szexuális életről. A 19. században Leopold von Sacher-Masoch viszont olyan regényeket írt, amelyekben hősei a partner kínzásával jutottak orgazmushoz. Ennek alapján azokat nevezik szadistáknak, akik úgy elégülnek ki, hogy partnerüket kínozzák, megkötözik, megbilincselik és megkorbácsolják, véresre karmolják, harapják, verik őket. A mazochista viszont abban talál élvezetet, ha őt uralják, ha vele kegyetlenkednek. Ez a két perverzió tehát mintegy egymás tükörképe, és tulajdonképpen egymást kiegészíti. ĺgy szadista férfinak mazochista a partnere, vagy szadista nő mazochista férfit keres magának. Természetes, hogy találkozhatunk nagy szintkülönbségekkel, kezdve az érzelmi fájdalom okozásától, egészen a drasztikus fizikai fájdalmakig, mind a kivitelező (szadista), mind az igénylő (mazochista) részéről.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?